Lær at binde et slips

26.09.15 Posted in Accessories & herresmykker

Slips, binde et slips, slipseknude

Her er en lille guide til at binde et slips.
De mest populære slipseknuder en Windsor-knude, Four-in-hand-knude og Kent-knude. Se billeder af hvordan du binder et slips og læs en vejledning, hvornår man vælger én eller anden slipseknude. Følg slipseknude guiderne omhyggeligt, øv dig et par gange og du vil inden længe mestre de forskellige slipseknuder.

Det er vigtigt, at du ikke genbruger din slipsknude fra dag til dag men altid binder den op, når du kommer hjem. På denne måde holder slipset længere. Pas på du ikke strammer knuden for meget. Et slips, som er helt fladt i siderne, er ikke specielt elegant.

 

Windsor knude

Windsor-knude er blandt de bedst kendte og mest prestigefulde, klassiske slipseknuder. Denne slipseknude er en bred trekantet slipseknude som typisk bæres ved formelle lejligheder. En fuld Windsor-knude er bedst egnet til skjorter med en bred kraveåbning.

binde slips, windsor, slipseknuderWindsor slipseknude udstråler selvtillid og bør være dit valg hvis du skal afholde præsentationer, jobsamtaler eller lignende. Selvom kan Windsor slipseknude bruges af alle, passer den bedst til mænd med en lidt længere hals. Slipseknudens brede facon får halsen til at virke en smule kortere. Vær opmærksom på dette, hvis du har en kort hals.

Her er en tegning, som viser hvordan man binder Windsor-knude:

binde slips, windsor, slipseknuder

binde slips four-in-hand slipseknuderFour-in-hand-knude

Four-in-hand slipseknude, også kendt som simpel knude, er den mest populære måde at binde slips på pga. sin enkelhed. Det er en slipseknude, man lærer måske allerede i skolealderen.
Four-in-hand knude er en smule asymmetrisk og velegnet til alle lejligheder. Denne type slipseknude fungerer bedst med brede slips af solide stoffer og anbefales at bæres med en slipseholder.

Lær at binde Four-in-hand slipseknude:

bind slips, four-in-hand, slipseknuder

bind slips, kent, slipseknuderKent Slipseknude

Endnu en simpel slipseknude. Passer til slips af tykke stoffer i alle farver og mønster. Kent slipseknude er smal og en smule assymetrisk. Slips bundet med denne knude kan bæres til hverdag og til fest.

Lær at binde Kent slipseknude:

binde slips, kent, slipseknuder

Herretøj accessories - smykker, accessories til mænd | Herremode

Mode accessories er en vigtig del af dit look. Hos nutidens mænd er det ikke nok med kun et pænt sæt tøj og sko - en mand som er fokuseret på sit udseende, går meget op med mode tilbehør, der fuldender hans trendy look. Alt tilbehør kan bæres af mænd i alle aldre, som ønsker at se præsentable ud hver dag.

Trendy, stilfulde accessories og herresmykker udtrykker/understreger din personlige stil og endda status. Herre bælter, slips, solbriller til mænd, herreure, halstørklæder, caps og kasketter til mænd, herresmykker, herretasker og punge, manchetknapper - find og køb trendy, stilfulde accessories til mænd online. De mest populære herre tilbehør butikker samlet et sted!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!