FOSSIL ure til moderne mænd

08.05.16 Posted in Accessories & herresmykker

Fossil ure, køb Fossil herreur

Går du og drømmer om et fedt ur, som du kan vise diskret frem på din arm, har du det lige som masser af andre mænd. Livsstilsekspert siger, at det især er mænd, der bruger penge på armbåndsure som smykker. Et smart ur er mændenes smykke og en chance for at "flashe," at de tilhører en bestemt gruppe eller stil.
Chronograph eller digital, vintage eller læder - det er tid til at vælge dit ur. Vil du bytte til noget bedre på urfronten - så er Fossil ure helt sikkert noget for dig.

Fossil er et amerikanske urmærke, grundlagt 1984 af to brødre. Fossil var de første på markedet som lancerede herreure, hvor design og funktion blev vægtet lige tungt. Mærket har med tiden udviklet sig til et stort internationalt brand – og i dag ligger Fossils ure virkelig godt i tiden. Fossil har deres helt unikke stil, som kombinerer det moderne med det klassiske. Det afspejler sig blandt andet i de æsker som Fossil urene bliver leveret i - ren 50'er og 60'er nostalgi!

Efter et par sæsoner hvor ure med læder- og nylonurremme fik et opsving, begynder uret med stålrem nu så småt at genvinde sin position som stilførende rundt om mænds håndled.
Ståluret bæres til alle looks og lejligheder og der findes egentlig ikke noget rigtigt eller forkert her, men for at maksimere din oplevelse af uret som accessory matches det bedst sammen med et par armbånd på samme arm.

Fossil også laver ure til mærker som Adidas, Emporio Armani, Karl Lagerfeld, Michael Kors, Marc by Marc Jacobs, Burberry, DKNY, Diesel og Armani Exchange.

Køb Fossil herreur online hos en autoriseret hos en autoriseret dansk forhandler.

Herretøj accessories - smykker, accessories til mænd | Herremode

Mode accessories er en vigtig del af dit look. Hos nutidens mænd er det ikke nok med kun et pænt sæt tøj og sko - en mand som er fokuseret på sit udseende, går meget op med mode tilbehør, der fuldender hans trendy look. Alt tilbehør kan bæres af mænd i alle aldre, som ønsker at se præsentable ud hver dag.

Trendy, stilfulde accessories og herresmykker udtrykker/understreger din personlige stil og endda status. Herre bælter, slips, solbriller til mænd, herreure, halstørklæder, caps og kasketter til mænd, herresmykker, herretasker og punge, manchetknapper - find og køb trendy, stilfulde accessories til mænd online. De mest populære herre tilbehør butikker samlet et sted!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!