Manchetknapper - en lille smart detalje

18.02.17 Posted in Accessories & herresmykker

Manchetknapper | Herretøj accessories

Manchetknapper (eng. cufflinks) går aldrig af mode. Det er den lille smarte detalje, som gør dit look ekstra fin og elegant, ligesom med alle andre herre accessories.
Et par stilrene manchetknapper er en rigtig flot detalje til et jakkesæt, som desværre er brugt alt for sjældent. Køb dig et par manchetknapper og evt. en slipsenål, og vær sikker på at du har styr på alle detaljerne. Det giver altid en masse positiv opmærksomhed at gå med manchetknapper, og nogle ved ikke engang, hvordan man bruger dem!

Da manchetknapper hører til herresmykker, varierer deres pris lige så meget som på alle andre smykker, alt afhængig af materialer brugt til fremstillingen og, selvfølgeligt, designer mærke.
De dyreste manchetknapper fremstilles af guld og sølv, ofte udsmykket med ældesten. F.eks. koster manchetknapper fra den engelske modedesigner Paul Smith 800-1000 kr. per par. Se PAUL SMITH manchetknapper

Der er et stort udvalg af manchetknapper fra kendte mærker - lige fra de klassiske til mere moderne:

Herretøj accessories - smykker, accessories til mænd | Herremode

Mode accessories er en vigtig del af dit look. Hos nutidens mænd er det ikke nok med kun et pænt sæt tøj og sko - en mand som er fokuseret på sit udseende, går meget op med mode tilbehør, der fuldender hans trendy look. Alt tilbehør kan bæres af mænd i alle aldre, som ønsker at se præsentable ud hver dag.

Trendy, stilfulde accessories og herresmykker udtrykker/understreger din personlige stil og endda status. Herre bælter, slips, solbriller til mænd, herreure, halstørklæder, caps og kasketter til mænd, herresmykker, herretasker og punge, manchetknapper - find og køb trendy, stilfulde accessories til mænd online. De mest populære herre tilbehør butikker samlet et sted!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!