Solbriller mode 2017

09.04.17 Posted in Accessories & herresmykker

Solbriller mode 2016 til mænd | Herremode

Fede solbriller er en uundværlig ting i herre-garderobe. Solbriller-kollektion 2017 til mænd bugner af luksus, fashion og mærkevarer.
Dette år er solbriller-mode præget af retro voluminøse former, de store briller med brede stænger samt de mere stringente modeller inspireret af pilotbrillens originale form.
Det er luksus, der er i fokus, og uden at påberåbe sig overdreven opmærksomhed, danner solbrillernes detaljer dog stadig et indtryk af ekstrem ekstravagance.

Læs om de meste populære solbriller-mærker og bestil fede solbriller til gode priser. Spar hundredevis af kroner og modtag solbriller i din postkasse!

CARRERA solbriller til mændCARRERA solbriller

Top kvalitet, retro og sport er bare nogle af de ord, man kan sætte på mærket Carrera.
Carrera er mærket, hvor teknologi, kvalitet og design spiller en afgørende rolle og for at garantere dette, samarbejder de med verdens førende atleter og forskere.
Mærket Carrera startede sin succes i 1956 og navnet Carrera stammer fra et motorsportsløb, som gik gennem Mexico og hed ”Carrera Panamericana”. SE & KØB CARRERA SOLBRILLER

GUCCI solbriller til mændGUCCI solbriller

Ingen kan som Gucci kombinere det klassiske med det hippe. Sådan har det været siden 1921, hvor dørene blev slået op for det, der skulle blive et af de allermest indflydelsesrige modehuse i verden. Stilen er som altid glamourøs med et touch af haute couture. Årets solbriller fra Gucci er store og markante, fyldt med raffinerede og eksklusive detaljer på fronter og stænger. Solbriller til dig, der ikke er bange for lidt luksus. SE & KØB GUCCI SOLBRILLER

RAY BAN solbriller til mændRAY-BAN solbriller

Ray-Ban Wayfarer, den karakteristiske solbrille, der er blevet brugt af filmstjerner, musikere og kunstnere siden 1952. Formen er klassisk, men farverne skifter fra sæson til sæson. Det er ikke kun Wayfarer modellen Ray-Ban er kendt for, også modellerne som clubmaster og pilotbrillen, er kendte klassikere. KØB RAY-BAN BRILLER

OAKLEY solbriller til mændOAKLEY solbriller

For Oakley handler solbriller om mere end at se cool ud. Det er briller, der er udviklet til at give optimal beskyttelse af øjnene under ekstreme forhold. Teknologien bag hver eneste brille er helt speciel og inkluderer bl.a.:

  • High Definition Optics (HDO) – sikrer klarhed og beskytter samtidig øjnene
  • UV Protection – beskyttelse mod de skadelige ultraviolette stråler.
  • Plutonite Lens Materiale – blokerer 100 % af alle UVA, UVB, UVC samt skadeligt blåt lys
  • Iridium Lens Coatings – giver brugeren en ultimativ beskyttelse mod sollys.
  • Polarization – Oakleys teknologi overgår industriens standarder for klarhed, præstation og holdbarhed.
  • Hydrophobic – Oakley har udvikliet en hydrofobisk glas-behandling, som afviser vand, olie, sved og støv og gør det meget let at rengøre glassene. Dette findes på udvalgte sportsmodeller. SE OAKLEY SOLBRILLER

PERSOL solbriller til mændPERSOL solbriller

Godt håndværk og stilsikre linjer med masser af elegance - det er de få ord, som beskriver det italienske mærke Persol.
Persol brillerne blev oprindelig designet for at tilfredsstille piloter og racerkøres krævende behov for komfort, beskyttelse og optimalt syn. De blev hurtigt taget til anvendelse af de bevæbnede styrker og piloter i det italienske luftvåben.
Vedvarende kvalitet og loyalitet, har gjort Persol til en af verdens brillegiganter, og det gør brillerne populære blandt de kendte filmstjerner og internationale personligheders foretrukne valg. SE PERSOL SOLBRILLER

Se andre kendte solbriller mærker:

Herretøj accessories - smykker, accessories til mænd | Herremode

Mode accessories er en vigtig del af dit look. Hos nutidens mænd er det ikke nok med kun et pænt sæt tøj og sko - en mand som er fokuseret på sit udseende, går meget op med mode tilbehør, der fuldender hans trendy look. Alt tilbehør kan bæres af mænd i alle aldre, som ønsker at se præsentable ud hver dag.

Trendy, stilfulde accessories og herresmykker udtrykker/understreger din personlige stil og endda status. Herre bælter, slips, solbriller til mænd, herreure, halstørklæder, caps og kasketter til mænd, herresmykker, herretasker og punge, manchetknapper - find og køb trendy, stilfulde accessories til mænd online. De mest populære herre tilbehør butikker samlet et sted!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!