Herrefrisurer & grooming

Frisurer til mænd, grooming tips | Herremode blog

Hvad er forskellen på herredufte?

20.07.17 Posted in Herrefrisurer & grooming

Herredufte | Aftershave, Eau de Cologne, Eau de Toilette, Eau de Parfum

Mands aftershave, Eau de Cologne, Eau de Toilette, Eau de Parfum - for rigtig mange fyre er det stadig uklart, hvad disse ord egentlig betyder...

Dufte er ikke bare dufte! De kommer under mange komplicerede franske navne, og hvad er egentlig forskellen på en eau de parfum, eau de toilette og en aftershave? Det handler selvfølgelig om prisen, men ikke bare den - der er nemlig også betydelige forskelle i intensitet, holdbarhed og den måde, du bedst bruger duften. Læs om forskellen mellem diverse dufte-kategorier, så du kan bedre navigere i verden af dufte til mænd.

Aftershave hudpleje efter barbering

04.04.17 Posted in Herrefrisurer & grooming

Aftershave lotion, creme, balm - hudpleje efter barbering

Efter man har barberet sig, er det vigtigt, at man giver huden noget pleje i form af en aftershave lotion, creme eller gel.
Efter barbering kan huden være meget følsom, fordi barberingen er en hård omgang for huden. En aftershave virker beroligende og lindrende på huden.

Mange døjer med hudproblemer efter barbering, i form af små bumser, indgroede hår eller skægpest. Disse ting kan en god aftershave være med til at forhindre, så huden vil være blød, glat og ikke irriteret.

Aftershave findes i mange forskellige afskygninger, og findes både som creme, gel, lotion eller som duft. I hvert fald er der lidt for enhver smag, så det burde være muligt at finde lige den rette for dig.

Lækker brun uden sol

03.04.17 Posted in Herrefrisurer & grooming

Selvbruner produkter - brun uden sol

Solbrun hud er i dag et tegn på sundhed. Især i takt med at de første solstråler bryder frem på forårshimlen, begynder mange af os at tage alle midler i brug for at give de vinterblege ben en mørkere nuance, da at gå med blege ben og arme er ikke altid tillokkende...
Selvbruner er din helt uskadelige løsning til at blive lækker brun uden sol. Hvorfor ikke give huden en tyvstart i år? Med selvbruner produkter er det enkelt at få en fin og naturlig gylden farve.

Men hvis du nogensinde har brugt selvbrunere, så har du har måske oplevet en rædselshistorie med striber eller orange håndfladerne. Mens selvbruner produkter er nemme at bruge, kan du blive skuffet over dem, hvis du ikke har styr på den rigtige teknik.

[12 3 4 5  >>  

Herre grooming guide & produkter

Herre grooming efter alle kunstners regler. Herre hudpleje, hårpleje, barbering, kropspleje, parfumer og dufte til mænd - køb grooming produkter online. Bedste priser, altid gode tilbud og rabatter - find alt du skal bruge til grooming her på siden | Herre grooming, personlig pleje guide for mænd

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!