Herrefrisurer & grooming

Frisurer til mænd, grooming tips | Herremode blog

Herre hudpleje & kosmetik fra Recipe For Men

19.03.17 Posted in Herrefrisurer & grooming

Recipe for men - hudpleje, kosmetik til mænd

Som navnet også antyder, er Recipe For Men hudpleje produkter udviklet specielt til mænd. Ingredienserne er nøje udvalgt og tilpasset mænds særlige hudpleje behov. Eksempelvis er alle Recipe For Men produkterne olie-fri, så de absorberes hurtigere i huden og minimerer den skinnende overflade ved mænds hudtype.

I dag er de fleste hudplejeprodukter til mænd er meget lig med dem for kvinder. Og det er forståeligt, da mange af de hudpleje mærker på markedet har en lang tradition for at fremstille produkter for kvinder. Men der er betydelige forskelle mellem mænds og kvinders hud.

Parfumer og dufte - hvad skal du vælge?

21.02.17 Posted in Herrefrisurer & grooming

Parfumer, dufte til mænd | Herre grooming

Hvilken herre parfume passer bedst til dig?

Krydrede dufte: indeholder varme noter fra orientalske krydderier som kardemomme, safran og anis og diverse træsorter.

Pudrede dufte: dufter af milde blomster som rose, jasmin og viol tilsat noter fra vanilje eller søde frugter, hvilket giver blomsternoterne en pudret fremtoning.

Blomstrede dufte: fokuserer typisk på en enkelt blomsternote i forhold til de pudrede dufte. Velkendte blomsternoter, der er stærke nok til at stå alene, er typisk rose, lavendel, jasmin og orkidé.

Grønne dufte: er friske og bygger på noter fra citrusfrugter som citron, mandarin, lime og grapefrugt, blandet med noter fra blade, grøn te, græs og friske urter, som tilsammen giver sporty dufte.

Rene dufte: er klare og rene i udtrykket og minder om rent vasketøj og frisk havluft. Blomster som jasmin, hyacint, liljer, gardenia og hvide roser understreger det minimalistiske budskab.

Problemhud – uren hud, bumser (acne)

09.02.17 Posted in Herrefrisurer & grooming

Uren hud hudpleje mænd

Mænd bruger tid, penge og energi på at være nybarberet, velklippet og pæn i tøjet, men alle disse kommer på anden plan, hvis man har uren hud og bumser (akne).

Akne er nok den mest almindelige hudsygdom, der påvirker mange millioner af mennesker overalt i verden. Sygdommen starter som regel omkring puberteten og ses mest i aldersgruppen 14-18 år, herefter aftager sygdommen gradvist.
Akne ses hovedsageligt i ansigtet, på ryggen og brystet.

<<  1 [23 4 5 6  >>  

Herre grooming guide & produkter

Herre grooming efter alle kunstners regler. Herre hudpleje, hårpleje, barbering, kropspleje, parfumer og dufte til mænd - køb grooming produkter online. Bedste priser, altid gode tilbud og rabatter - find alt du skal bruge til grooming her på siden | Herre grooming, personlig pleje guide for mænd

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!