Herrefrisurer & grooming

Frisurer til mænd, grooming tips | Herremode blog

Biotherm Homme - premium hudpleje til mænd

06.02.17 Posted in Herrefrisurer & grooming

BIOTHERM HOMME - premium hudpleje til mænd

Hudpleje er ikke kun for piger. Flere fyre betaler lige så meget opmærksomhed på kvalitets grooming produkter, som de ville deres ur, slips, solbriller eller tegnebog. Velplejet hud er den nyeste herre trend, som øger selvsikkerhed og selvtillid hos den moderne mand.

Biotherm Homme er en hel serie af herre hudplejeprodukter til ansigt og krop, der arbejder sammen med hudens unikke biologiske behov - hudplejeprodukter, der er specielt tilpasset mandens hud. Biotherm Homme serien inkluderer basis hudpleje til ansigt og krop såvel som målrettede produkter til barbering, trist og grå hud.
BIOTHERM HOMME har en skræddersyet hudpleje løsning til enhver mand, alt afhængig af mandens hudtype.

Kérastase Homme - hårpleje i premium klasse

30.01.17 Posted in Herrefrisurer & grooming

Kerastase Homme hårprodukter til mænd | Kerastase professional hårpleje

De fleste mænd er kommet en lang vej fra en simpel hårvask og bryder sig nu meget mere om hårets udseende og den rigtige hårpleje. Og en professionel hårpleje er ikke mere kun til kvinder!

Kérastase Homme hårprodukter til professionel hårpleje er designet specielt til mænd. Kérastase Homme hårpleje produkter indeholder de mest eksklusive ingredienser og formler, som genoplever, plejer og forbedrer hårets tilstand og udseende. Med Kérastase Homme hårprodukter, som er designet til at nære håret fra rod til spids, kan du genoprette håret ved at give det optimale niveauer af proteiner, fedtstoffer og glukose.

Schwarzkopf Men Perfect - opfrisk din hårfarve

25.05.16 Posted in Herrefrisurer & grooming

Schwarzkopf Men Perfect hårfarve til mænd | Herrefrisurer, grooming

Er dit hår kedeligt og trænger til opfriskning?
Men Perfect fra Schwarzkopf er en intensivt tonende hårfarve, der er specielt tilpasset mænd! Den milde farve-gel farver gråt hår naturligt og diskret. Takket være det innovative fem-minutters system er Men Perfect sikkert, hurtigt og enkelt at bruge, og giver et naturligt, langværende resultat.

Det er meget nemt at bruge hårfarve Schwarzkopf Men Perfect, så du kan sagtens klare det at farve dit hår hjemme uden at besøge en frisør.
Den innovative Speed-applikator gør det let at påføre farve-gelen, især i kort hår, da den har en smart børste i toppen som sikrer en jævn påføring.

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  

Herre grooming guide & produkter

Herre grooming efter alle kunstners regler. Herre hudpleje, hårpleje, barbering, kropspleje, parfumer og dufte til mænd - køb grooming produkter online. Bedste priser, altid gode tilbud og rabatter - find alt du skal bruge til grooming her på siden | Herre grooming, personlig pleje guide for mænd

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!