Herrefrisurer & grooming

Frisurer til mænd, grooming tips | Herremode blog

Bliv lækker i en fart med vores guide

22.05.16 Posted in Herrefrisurer & grooming

Hudpleje for mænd guide

Hvis hudpleje skal være noget for mænd, så skal det være forholdsvis hurtigt, nemt og effektivt. Det vil det fleste mænd i hvert fald mene, hvis man spørger dem.
Det kræver faktisk enkle, daglige rutiner, hvis ønsket om at slippe af med barberingsgener, uren hud og uønsket hårvækst skal opfyldes.

At sundhed kommer indefra ved de fleste nok, herunder også de fleste mænd. Men herudover er det et faktum, at de fleste mænd ikke oplæres i viden om hudpleje med gode råd i de aviser og blade, som vi nu engang læser. Det er nok også de færreste herrer, der har fået ritualer og tips fra fædrene, selv om begge dele har ændret sig i de senere år.

Vellykket barbering - sådan!

07.04.16 Posted in Herrefrisurer & grooming

Barbering - barbering tips

Vidste du, at mænd i gennemsnit bruger 900 timer på barbering gennem deres liv. Over 90% af den mandlige befolkning barberer sig hver dag, men det daglige opgave er forsømt og gjort forkert hos størstedelen af mænd. Alt for ofte er et resultat af en dårlig barbering ubehag i form af skæringer, udslæt og tør hud. Men hvorfor ikke gøre barbering til en god oplevelse hver gang?
I denne artikel finder du de helt grundlæggende steps til en korrekt, vellykket og behagelig barbering.

Fordelene ved en god traditionel våd barbering er mange. For det første giver det den tætteste og mest komfortable barbering, der varer hele dagen. En våd barbering fjerner også døde hudceller og tillader huden at ånde.
Efter enhver barbering er det vigtigt, at bruge en god aftershave for at genskabe fugt og berolige huden.

Braun Series 7 Shaver - førsteklassens barbermaskine

18.01.16 Posted in Herrefrisurer & grooming

Braun series 7 barbermaskine shaver til den perfekte barbering

Series 7 er en avanceret førsteklasses barbermaskine fra Braun, der leverer en eminent præstation. Den enestående intelligente soniske teknologi med 10.000 mikrovibrationer hjælper med at fange flere skæghår i hvert strøg og sikrer Brauns mest grundige og behagelige barbering.
Alle Series 7-barbermaskiner er produceret i Tyskland og kombinerer den mest avancerede teknologi og design. Nyd bekvemmeligheden af Brauns mest avancerede rensesystem, som renser, desinficerer, smører og tørrer din shaver automatisk ved et enkelt tryk på en knap.

<<  1 2 3 [45 6 7  >>  

Herre grooming guide & produkter

Herre grooming efter alle kunstners regler. Herre hudpleje, hårpleje, barbering, kropspleje, parfumer og dufte til mænd - køb grooming produkter online. Bedste priser, altid gode tilbud og rabatter - find alt du skal bruge til grooming her på siden | Herre grooming, personlig pleje guide for mænd

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!