Herrefrisurer & grooming

Frisurer til mænd, grooming tips | Herremode blog

Den rigtige herrefrisure til din ansigtsform

07.12.15 Posted in Herrefrisurer & grooming

Herrefrisure til ansigtform | Frisurer mode mænd

Er du træt af at prøve forskellige herre frisurer og ende med rædselsfulde resultater?
Mange mænd er ikke klar over, at kun en bestemt frisure vil klæde deres ansigtsform. En passende frisure kan være den vigtigste faktor i dit udseende. Din frisure fortæller noget om din karakter, klæder dit ansigt og supplerer din tøj- og livsstil. En rigtig herrefrisure er en værdifuld investering, fordi du har det godt med dit udseende til alle tider og udstråler mere karisma.

Hvilken hudtype har du?

09.11.15 Posted in Herrefrisurer & grooming

Hudtype - hudpleje tips til mænd | Herre grooming

Kendskab til din hudtype er absolut nødvendigt for at kunne vælge rigtigt de plejeprodukter eller behandlinger, som er velegnet til netop din hud. Den oprindelige kvalitet, eller type af din hud er genetisk betinget - det vil sige, at du er født med det.

Man skelner normalt mellem 5 hudtyper: normal, tør, fedtet, kombineret og følsom (sart). Hver type har sine særlige kendetegn og kræver en særlig pleje/behandling.

Gillette Fusion Proglide Flexball Power

25.10.15 Posted in Herrefrisurer & grooming

Gillette Fusion Proglide med Flexball-håndtag barberskraber

Gillette Fusion ProGlide med FlexBall-teknologi er et helt nyt og revolutionerende barberingssystem, der fanger så godt som alle skægstrå. Hovedet på det nye FlexBall-håndtag er særligt designet til at rotere vertikalt, så det følger alle ansigtets konturer. På den måde får barberbladene maksimal kontakt med huden i selv ansigtets sværest tilgængelige områder.
Resultatet er en helt ny barberingsoplevelse, som er mere komfortabel og skånsom mod huden, end du har oplevet det før. Derfor bliver også de korteste skægstubbe barberet helt tæt med Fusion ProGlide’s nye FlexBall-teknologi, og det er en høj prioriteret for 8 ud af 10 mænd, når de barberer sig.

<<  1 2 3 4 [56 7  >>  

Herre grooming guide & produkter

Herre grooming efter alle kunstners regler. Herre hudpleje, hårpleje, barbering, kropspleje, parfumer og dufte til mænd - køb grooming produkter online. Bedste priser, altid gode tilbud og rabatter - find alt du skal bruge til grooming her på siden | Herre grooming, personlig pleje guide for mænd

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!