Vellykket barbering - sådan!

07.04.16 Posted in Herrefrisurer & grooming

Barbering - barbering tips

Vidste du, at mænd i gennemsnit bruger 900 timer på barbering gennem deres liv. Over 90% af den mandlige befolkning barberer sig hver dag, men det daglige opgave er forsømt og gjort forkert hos størstedelen af mænd. Alt for ofte er et resultat af en dårlig barbering ubehag i form af skæringer, udslæt og tør hud. Men hvorfor ikke gøre barbering til en god oplevelse hver gang?
I denne artikel finder du de helt grundlæggende steps til en korrekt, vellykket og behagelig barbering.

Fordelene ved en god traditionel våd barbering er mange. For det første giver det den tætteste og mest komfortable barbering, der varer hele dagen. En våd barbering fjerner også døde hudceller og tillader huden at ånde.
Efter enhver barbering er det vigtigt, at bruge en god aftershave for at genskabe fugt og berolige huden.

Her er de generelle tips til en god barbering:

 • Nøglen til en perfekt barbering er at forberede din hud. Tag et brusebad eller bad inden din barbering.
 • Skal du rigtig forkæle dig selv, så blødgør ansigtet med et opblødt varmt håndklæde.
 • Træk ikke indgroede hår ud med en pincet. Der er en god chance for at håret knækker og ikke kommer rigtigt ud. Træk i stedet håret en smule frem med en nål og barber dig som normalt. Efter nogle uger vil håret med stor sandsynlighed være normalt igen.
 • Brug rigeligt med varmt vand, og barber dig i et varmt badeværelse / rum.
 • Brug runde bevægelser for at løfte skægget.
 • Barber MED hårene - aldrig imod! (Makes all the difference in the world)
 • Skyl ofte bladet i varmt vand.
 • Skyl ansigtet med koldt vand efter barberingen og dup forsigtigt med et rent håndklæde.
 • Brug en aftershave lotion uden alkohol.
 • Skyl din shaver og din børste for at fjerne overskydende sæbe. Ryst din barberkost for at fjerne overskydende vand.
 • Stil børsten, så den kan lufttørre og være klar til næste gang.

Når du barberer dig så stram huden en anelse op (du må ikke stramme for meget da det også kan give irritation) og barber dig MED hårene (ikke imod). Dette for ikke at forårsage svige og indgroet hår.
Skrap barberkniven blidt over huden, hold huden stram med den frie hånd under barbering. Skyl barberkniven jævnligt med vand, hvis det er nødvendigt - men ikke mere barberskum. Undgå at føre skraberen for mange gange hen over den sarte hud.

Aftershaving er en proces, ikke blot et produkt. Efter hver barbering, kom koldt vand i ansigtet for at lukke porerne og tør huden. Det er vigtigt, at bruge et aftershave produkt, der fugter og desinficerer huden.

Herre grooming guide & produkter

Herre grooming efter alle kunstners regler. Herre hudpleje, hårpleje, barbering, kropspleje, parfumer og dufte til mænd - køb grooming produkter online. Bedste priser, altid gode tilbud og rabatter - find alt du skal bruge til grooming her på siden | Herre grooming, personlig pleje guide for mænd

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!