Kérastase Homme - hårpleje i premium klasse

30.01.17 Posted in Herrefrisurer & grooming

Kerastase Homme hårprodukter til mænd | Kerastase professional hårpleje

De fleste mænd er kommet en lang vej fra en simpel hårvask og bryder sig nu meget mere om hårets udseende og den rigtige hårpleje. Og en professionel hårpleje er ikke mere kun til kvinder!

Kérastase Homme hårprodukter til professionel hårpleje er designet specielt til mænd. Kérastase Homme hårpleje produkter indeholder de mest eksklusive ingredienser og formler, som genoplever, plejer og forbedrer hårets tilstand og udseende. Med Kérastase Homme hårprodukter, som er designet til at nære håret fra rod til spids, kan du genoprette håret ved at give det optimale niveauer af proteiner, fedtstoffer og glukose.

Hele serien af Kérastase Homme hårprodukter, herunder Capital Force produkter til håret er formuleret med Système Taurin - et kompleks, der er specielt designet til at genoprette hårets vitalitet og styrke, stimulere hårets vækst, beskytte håret og tilføje volumen til tyndere hår. Også hovedbund oplever den gavnlige effekt og bliver sundere.

Kérastase Homme Capital Force Densifying Shampoo, der er designet specielt til mænd, fungerer som root-aktivator til håret, der vokser stærkere og mere energisk. Ved en daglig brug af Capital Force Densifying Shampoo opnår man en synlig "look and feel" effekt allerede efter 2 uger.
Hårstyling produkter som Kérastase Homme Capital Force Gel og Kerastase Homme Capital Force Amplifying Sculpting Gum forlænger dette effekt med styling-teknikker.

Hvorfor Kérastase hårprodukter?

Siden 1964 har La Recherche Avancée L’Oréal sørget for konstant udvikling og innovation af hårprodukter, der gør Kérastase til ét af de mest eftertragtede mærker i frisør saloner verden over.

Kérastase er en luxuriøs og skræddersyet hårplejeserie i verdensklasse, som er udviklet med en unik og banebrydende teknologi, hvor der er en række hårprodukter til enhver hårtype. Kérastase hårpleje produkter er intet andet end professionel, de indeholder de mest eksklusive ingredienser og formler, som genoplever, plejer og forbedrer hårets tilstand og udseende. Kérastase produkter virker ved at gå ind, ændre hårets struktur, og på den måde skaber en holdbar forandring i håret.

Kérastase Homme Bain Capital Force Densifiante Shampoo

Kérastase Homme Bain Capital Force Densifiante Shampoo

En volumegivende shampoo, som hjælper med at opretholde hårets vitalitet. Den er ideel til fint og tyndt hår og giver øjeblikkelig ekstra volume og fylde til håret.

Køb online her

Kérastase Homme Bain Capital Force Anti-Pelliculaire Shampoo

Kérastase Homme Bain Capital Force Anti-Pelliculaire Shampoo

Kérastase Homme Bain Capital Force Anti-Dandruff, er en shampoo, der virker styrkende samt modvirker skæl. Den bevarer hårets vitalitet og giver en frisk og ren hovedbund.

Køb online her

Kérastase Homme Capital Force Ultra-Fixing Densifying Gel

Kérastase Homme Capital Force Ultra-Fixing Densifying Gel

Kérastase Homme Capital Force Ultra Fixing Gel er en gele til normal tykt hår. Giver stærkt og langvarigt hold, ingen synlige rester og er nem at vaske ud. Denne gele gør det let at style håret som du ønsker.

Køb online her

Kérastase Homme Bain Capital Force Energisant Shampoo

Kérastase Homme Bain Capital Force Energisant Shampoo

En shampoo der er ideel til normalt hår. Den styrker håret og renser samtidig hovedbunden, med en kølende effekt, der beroligerer, samt stimulerer hovedbunden og efterlader den sund og ren.

Køb online her

Kérastase Homme Capital Force Anti-Hair Loss Roller

Kérastase Homme Capital Force Anti-Hair Loss Roller

En fantastisk middel mod periodisk hårtab. En målrettet behandling, som reducerer hårtab og stimulerer cirkulationen i hårsækken. Produktet anvendes dagligt på de tyndhårede områder, i en periode på minimum 6-8 uger.

Køb online her

Herre grooming guide & produkter

Herre grooming efter alle kunstners regler. Herre hudpleje, hårpleje, barbering, kropspleje, parfumer og dufte til mænd - køb grooming produkter online. Bedste priser, altid gode tilbud og rabatter - find alt du skal bruge til grooming her på siden | Herre grooming, personlig pleje guide for mænd

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!