Problemhud – uren hud, bumser (acne)

09.02.17 Posted in Herrefrisurer & grooming

Uren hud hudpleje mænd

Mænd bruger tid, penge og energi på at være nybarberet, velklippet og pæn i tøjet, men alle disse kommer på anden plan, hvis man har uren hud og bumser (akne).

Akne er nok den mest almindelige hudsygdom, der påvirker mange millioner af mennesker overalt i verden. Sygdommen starter som regel omkring puberteten og ses mest i aldersgruppen 14-18 år, herefter aftager sygdommen gradvist.
Akne ses hovedsageligt i ansigtet, på ryggen og brystet.

Årsager til akne

Ved puberteten får mænd et øget niveau af kønshormon testosteron i blodet. Dette hormon omdannes af enzymer i talgkirtlerne til et mere aktivt hormon, som medfører forstørrelse af talgkirtlerne og øget talg-produktion. På grund af hormonpåvirkningen sker der samtidig ændringer i talgkirtlernes udførselsgange, så de propper til med døde hudceller. På denne måde opstår hudorme.
Der kan opstå betændelse i og omkring hudormene, hvorved der opstår røde og gule betændte knopper (bumser).
Se bedste produkter mod akne / bumser - køb online »>

Hvad kan du selv gøre mod akne?

Har du problemhud? Så kan du med fordel lave de følgende tips til en rutine:

  • Brug et mildt renseprodukt, der renser porerne - hver morgen og aften. Acne Fighter sæbe er en udmærket til dette formål.
  • Brug en effektiv, men mild ansigtscreme, der absorberes hurtigt i huden.
  • Lad bumser og urenheder være! Når du rører ved dem, risikerer du at forværre situationen ved at tilføje flere bakterier ind i din hud.
  • Begræns dit forbrug af stærkt krydrede retter.
  • Undgå hurtige kulhydrater (pasta, hvedebrød, bagværk).
  • Lad være med at ryge.
  • Kontakt en hudlæge hvis problemet varer ved.

Hvordan kan man behandle akne?

Det findes mange lægemidler til behandling af akne. For at opnå det bedste resultat er det vigtigt, at man fortsætter behandlingen over en længere periode. Formålet med behandlingen er dels at reducere eksisterende bumser, dels at forhindre nye bumser i at opstå.

En af de bedste midler mod bumser er BASIRON, som er et receptfrit lægemiddel til behandling af akne. Produktets aktive stof benzoylperoxid åbner porerne og dræber bakterierne. Basiron har en blødgørende og fugtighedsbevarende virkning og indeholder ikke alkohol eller parfume.

Herre grooming guide & produkter

Herre grooming efter alle kunstners regler. Herre hudpleje, hårpleje, barbering, kropspleje, parfumer og dufte til mænd - køb grooming produkter online. Bedste priser, altid gode tilbud og rabatter - find alt du skal bruge til grooming her på siden | Herre grooming, personlig pleje guide for mænd

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!