Herre hudpleje & kosmetik fra Recipe For Men

19.03.17 Posted in Herrefrisurer & grooming

Recipe for men - hudpleje, kosmetik til mænd

Som navnet også antyder, er Recipe For Men hudpleje produkter udviklet specielt til mænd. Ingredienserne er nøje udvalgt og tilpasset mænds særlige hudpleje behov. Eksempelvis er alle Recipe For Men produkterne olie-fri, så de absorberes hurtigere i huden og minimerer den skinnende overflade ved mænds hudtype.

I dag er de fleste hudplejeprodukter til mænd er meget lig med dem for kvinder. Og det er forståeligt, da mange af de hudpleje mærker på markedet har en lang tradition for at fremstille produkter for kvinder. Men der er betydelige forskelle mellem mænds og kvinders hud.

Mænds hud:

  • Er dobbelt så fedtet som kvinders hud
  • Har større og mere porer, hvilket gør huden til et lettere mål for bakterier
  • Er mere skrøbelig på grund af daglig barbering
  • Bliver lettere dehydreret
  • Har 50% mere blodgennemstrømning

Recipe For Men hudpleje linje tager disse forskelle i betragtning, hvilket gør deres hudpleje produkter mest egnede for mænd.
Opskriften til produkter blev testet og udviklet i Sverige under de hårdeste vilkår som muligt. Resultatet er en banebrydende ny hudpleje linje med exceptionel fugtgivende og beskyttelse egenskaber, så din hud ser ud og føles meget friskere og glattere.
Her kan du købe Recipe For Men grooming produkter:

Herre grooming guide & produkter

Herre grooming efter alle kunstners regler. Herre hudpleje, hårpleje, barbering, kropspleje, parfumer og dufte til mænd - køb grooming produkter online. Bedste priser, altid gode tilbud og rabatter - find alt du skal bruge til grooming her på siden | Herre grooming, personlig pleje guide for mænd

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!