Schwarzkopf Men Perfect - opfrisk din hårfarve

25.05.16 Posted in Herrefrisurer & grooming

Schwarzkopf Men Perfect hårfarve til mænd | Herrefrisurer, grooming

Er dit hår kedeligt og trænger til opfriskning?
Men Perfect fra Schwarzkopf er en intensivt tonende hårfarve, der er specielt tilpasset mænd! Den milde farve-gel farver gråt hår naturligt og diskret. Takket være det innovative fem-minutters system er Men Perfect sikkert, hurtigt og enkelt at bruge, og giver et naturligt, langværende resultat.

Det er meget nemt at bruge hårfarve Schwarzkopf Men Perfect, så du kan sagtens klare det at farve dit hår hjemme uden at besøge en frisør.
Den innovative Speed-applikator gør det let at påføre farve-gelen, især i kort hår, da den har en smart børste i toppen som sikrer en jævn påføring.

Den milde formel indeholder naturligt ginseng og keratin, er helt fri for ammoniak, og er ekstra effektiv mod grå hår. Schwarzkopf Men Perfect hjælper med at beholde et ungdommeligt, sundt og flot udseende!

Schwarzkopf Men Perfect - køb online »

Hårfarve Men Perfect til mænd findes i flere lækre farvenuancer.

Hårfarve til mænd lysebrun - køb online

Hårfarve til mænd mellembrun - køb online

Hårfarve til mænd mørkeblond - køb online

Herre grooming guide & produkter

Herre grooming efter alle kunstners regler. Herre hudpleje, hårpleje, barbering, kropspleje, parfumer og dufte til mænd - køb grooming produkter online. Bedste priser, altid gode tilbud og rabatter - find alt du skal bruge til grooming her på siden | Herre grooming, personlig pleje guide for mænd

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!