Lækker brun uden sol

03.04.17 Posted in Herrefrisurer & grooming

Selvbruner produkter - brun uden sol

Solbrun hud er i dag et tegn på sundhed. Især i takt med at de første solstråler bryder frem på forårshimlen, begynder mange af os at tage alle midler i brug for at give de vinterblege ben en mørkere nuance, da at gå med blege ben og arme er ikke altid tillokkende...
Selvbruner er din helt uskadelige løsning til at blive lækker brun uden sol. Hvorfor ikke give huden en tyvstart i år? Med selvbruner produkter er det enkelt at få en fin og naturlig gylden farve.

Men hvis du nogensinde har brugt selvbrunere, så har du har måske oplevet en rædselshistorie med striber eller orange håndfladerne. Mens selvbruner produkter er nemme at bruge, kan du blive skuffet over dem, hvis du ikke har styr på den rigtige teknik.

Grunden? Alle selvbrunere indeholder et kemisk stof kaldet dihydroxyacetone, eller DHA, som midlertidigt pletter (inden for ca. en time) det øverste lag af din hud. Så hvis du ikke anvender produktet korrekt til at begynde med, er det svært at stoppe denne proces, når den er startet.
Brug derfor gode tips om hvordan du får en sund glød på ingen tid:

  • Exfolier huden om aftenen inden du skal bruge din selvbruner. Vælg en god kropspeeling og fordel efterfølgende en fugtgivende kropslotion.
  • Fordel produktet med masserende bevægelser, og vær særlig grundig så du undgår pletter og rande.
  • Vriste/hæle, albuer og knæenes bagside er lette at glemme.
  • Begynd med at applicere på store områder, og afslut med de dele af kroppen som er mest synlige – fødder, hænder og albuer.
  • Exfolier gerne hele kroppen en gang om ugen for at bevare en ensartet, fin farve.

Tip: Husk at vaske hænder efter hver applicering! Skulle du alligevel have fået rande, kan du bruge en kropspeeling og forsigtigt gnubbe den overskydende farve af.
Brug evt. en selvbruner-handske, som designet med en membran, der beskytter hænderne mod farven og med en overflade, der sikrer, at farven kan påføres uden pletter for et jævnt resultat med en professionel finish.

Herunder er en række kvalitets selvbrunere der giver en naturlig solgylden glød, holder huden blød og behagelig, og resultatet er ensartet og naturligt:

Herre grooming guide & produkter

Herre grooming efter alle kunstners regler. Herre hudpleje, hårpleje, barbering, kropspleje, parfumer og dufte til mænd - køb grooming produkter online. Bedste priser, altid gode tilbud og rabatter - find alt du skal bruge til grooming her på siden | Herre grooming, personlig pleje guide for mænd

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!