Sommerdufte til mænd

03.06.15 Posted in Herrefrisurer & grooming

Sommer parfumer og herredufte - når vejret begynder at varme op, er det tid til at skifte din foretrukne duft til en lettere sommer udgave.
Sommer parfumer/dufte til mænd skal dufte friskt, og du kan sagtens bruge lettere parfumer med blomster noter - det mister man ikke sin maskulinitet af, og det er endda tiltrækkende for kvinder :)
Her er nogle top herredufte til sommer:

Burberry Sommer for Men | Herredufte

BURBERRY SUMMER FOR MEN

Limited Edition! Burberry Summer for Men EDT er for den eventyrlystne og energiske mand. Den friske britiske duft byder på noter af yuzu blade, grønne æbler, lime, tornblad blomster, cedertræ og sandeltræ. Duften er maskulin og har en perfekt kombination af spidskommen top noter, mens base noter er cedertræ og hvid moskus.
Lækker frisk sommerduft.
Aromaer: Cedertræ, Citrus, Frozen Mint, ananas, Timian, Tonka Bean, hvid moskus, træ. KØB ONLINE »

Calvin Klein Eternity for men Summer | Herredufte

Calvin Klein Eternity for men Summer

Eternity For Men Summer er en opdateret version af den klassiske Eternity For Men duft. Ligesom mange af de Calvin Klein dufte, er det en ung duft - ren, sprød, frisk og velegnet til unge fyre.
Vigtige noter er: Sommer Aldehyder, melon, Violet blade, Hyacinth, Cedar Leaf Oil, patchouli og Amber. KØB ONLINE »

Giorgio Armani Acqua Di Gio | Herre parfumerGiorgio Armani Acqua Di Gio

Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme er en frisk duft, der er ideel til sommer. Den har vundet adskillige priser. Perfekt til stranden!
Vigtige dufte er: Mandarin, Bergamot, Neroli, Persimmon, rosmarin, Nasturtium, jasmin, Amber, Patchouli, Cistus og Marine Notes.

KØB ONLINE »

Marc Jacobs Bang | Herreparfumer til sommerMarc Jacobs Bang

Marc Jacobs Bang - hvis du ønsker kvinder stopper dig i dine spor og hænger over dig, det er duften til at købe. Maskulin, dristig, stilfuld men samtidigt let og fantastisk til forår og sommer.
Duftens noter er: Italiensk Bergamot, toscanske Cypress, spidskommen, Rose Kardemomme, Ingefær, figenblade, de Mai, Cyclamen, Tonka Bean, Cedertræ, Nirvanolide Musk, Provence Fig, indonesisk patchouli og moskus. KØB ONLINE »

D&G Light blue pour homme | Herre parfumerD&G Light blue pour homme

Dolce & Gabbana Light Blue er sprød og ren. Det er en let sommerduft, som er meget populær blandt mænd. Light Blue er en hyldest til den blændende sol, til vandet og til den sensualitet der er så karakteristisk for Middelhavet.
Duftens noter er: Mandarin, bergamot, grapefrugt, Juniper, Rosewood, rosmarin, moskus, træ, røgelse og eg Moss. KØB ONLINE »

Jean Paul Gaultier Le Beau Male | HerredufteJean Paul Gaultier Le Beau Male

Le Beau Male er den nyeste duft fra Jean Paul Gaultier. Den kommer i den ikoniske flakon, formet som mands overkrop, og vil klart udløse dit erotiske potentiale. Du får blomster og salvie i den fine flaske. Duften er frisk, kraftfuld og sensuel. KØB ONLINE »

Gucci by Gucci sport | Parfumer til mændGucci by Gucci sport

Gucci by Gucci sport indfanger følelsen af at være ved Middelhavskysten med friheden til at bestemme om du skal slappe af eller dyrke sport. En dynamisk, frisk og moderne herreduft. Med denne får du duften fra vand og hav, kombineret med kardemomme og patchouli.

KØB ONLINE »

Calvin Klein CK ONE Summer | Herre parfumerCalvin Klein CK ONE Summer

Ck one summer er en ikonisk parfume som vil få damene til at dåne. Endnu en duft fuld af citrustoner, vandmelon og nyslået græs. En let, forfriskende og cool duft. Sommer på en flaske, med andre ord. KØB ONLINE »

Herre grooming guide & produkter

Herre grooming efter alle kunstners regler. Herre hudpleje, hårpleje, barbering, kropspleje, parfumer og dufte til mænd - køb grooming produkter online. Bedste priser, altid gode tilbud og rabatter - find alt du skal bruge til grooming her på siden | Herre grooming, personlig pleje guide for mænd

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!