Herremode mærker

Mode mærker - populære herretøj, sko og accessories til mænd mærker | Herremode blog

SUPERDRY - unikt tøj til moderne mænd

30.03.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil, Herremode mærker

Få et farverigt, casual og moderigtigt look med Superdry!

Superdry herretøj | Herremode

Superdry er en populær britisk tøjmærke. Firmaet blev grundlagt i den engelske by Cheltenham i 1985 og har siden da udviklet sig til at omfatte design og salg af et stort udvalg af herre- og dametøj i topklasse under varemærket Superdry.
Superdry er kendetegnet for tøj med et moderigtigt og ungt look. Mærket henvender sig til mode elskere med en sans for unikt design og godt håndværk. Derudover er Superdry herretøj karakteriseret ved et farverigt, casual og moderigtigt look med spændende detaljer og farverige grafiske print. Inspireret af en rejse til Tokyo i 2003, blander Superdry designs fra japansk grafik og vintage Americana, med arven fra britisk skrædderkunst.

Med Anerkjendt er stilen godkendt

25.03.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil, Herremode mærker

Med Anerkjendt tøj er stilen godkendt

Med livsstil og mode handler det oftest om at blive anerkendt og respekteret for den stil, man har valgt. I herretøj kollektion fra Anerkjendt finder du altid noget tøj, der matcher lige præcis din livsstil. Til hverdag på arbejdet, til street life, til festlige lejligheder – uanset hvor du bevæger dig rundt i livet, så vil du gøre det med god stil med tøj fra det danske mærke.

Anerkjendt's modedesignere holder sig til en relativt klassisk stil – men med et tvist. Og mens nogle modemærker får en pludselig opblomstring i kort tid og er så fuldstændig yt efter et halvt år, holder Anerkjendt stilen i lang tid, så du kan sikkert investere i deres tøj. Anerkjendt holder altid øje for funktionalitet, komfort og smarte detaljer og er tøj til at røre sig i og føle sig rigtigt godt tilpas i.

DESIGUAL tøj - "not all the same!"

22.03.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil, Herremode mærker

DESIGUAL toj til mænd | Herretøj mode

Desigual er et spansk modehus og tøjmærke med hovedkontor i Barcelona. Mærket sælger tøj til kvinder, mænd og børn, samt diverse tilbehør. Desigual er kendt for sit design med brug af stærke, flammende farver, patchwork mønstre, intense print og kreativt graffiti kunst.

Desigual skaber tøj, der udstråler glæde, optimisme og energi i hver en søm, afspejler en følelse af sjov og mangfoldighed og giver fornemmelsen af varme og velvære.

<<  1 [23 4  >>  

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!