Herremode mærker

Mode mærker - populære herretøj, sko og accessories til mænd mærker | Herremode blog

HUGO BOSS - en verden af ekstraordinær mode

12.04.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil, Herremode mærker

Hugo Boss mode tøj, sko, accessories, parfume

HUGO BOSS er repræsenteret på mode markedet med BOSS og HUGO mærker. Disse to mærker og deres mode linjer er rettet mod forskellige målgrupper, men sammen skaber BOSS og HUGO en verden af ekstraordinær mode med mangfoldighed på et konstant højt kvalitetsniveau.

Hugo Boss er en tysk mode virksomhed, der producerer luksuriøst tøj, mode accessories og parfume. Mærket Hugo Boss blev skabt af en tyst skrædder Hugo Ferdinand Boss, som blev født i 1885. Efter Den Første Verdenskrig i 1923 etablerede Hugo Boss et selskab til produktion af tekstiler i Metzingen. Virksomheden blev grundlagt som en familievirksomhed, og i første omgang var der kun en lille butik. Over tid voksede butikken til en lille fabrik, der fremstillede uniform tøj til postmænd, politifolk og andre arbejdsfolk. Når Tyskland blev ramt af krise efter Den Første Verdenskrig i 1930, var Hugo Boss selskabet under en trussel om konkurs.

LEVI'S herretøj - kvalitet & holdbarhed

23.02.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil, Herremode mærker

Levi's tøj, sko til mænd | Herretøj mode

Levi’s er et verdensberømt modetøj mærke, som repræsenterer en klassisk amerikansk stil og har over 100 års erfaring inden for denim tøj. Siden opfindelsen og patentering i 1873, er Levi ’s jeans blevet det mest genkendelige og efterlignede jeans i verden.

Men vidste du, at det ikke er kun jeans, virksomheden markedsfører i dag?
I vor tid er Levi Strauss & Co et varemærke, der fremstiller et stort sortiment af denim og ikke-denim bukser, skjorter, t-shirts, jakker, sko og tøj accessories til mænd – Levi’s har alt til den moderne mands garderobe.
Kvalitet, funktionalitet, god pasform og ikke mindst holdbarhed (Levi’s tøj holder i årevis!) – her er nøgleord til Levi’s tøj og sko.
Alle varer fra Levi Strauss & Co er designet til at blive båret, med høj kvalitet i konstruktion og til fornuftige priser.

TOPMAN stilsikker herremode

14.02.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil, Herremode mærker

TOPMAN stilsikker herremode

Det britiske mærke Topman er først med det seneste inden for mode til mænd, som vægter trends og innovation højt - lige fra skinny jeans til læderjakker og komplette jakkesæt. Topman bevæger sig stilsikkert i verdens metropoler, og dens mode har sat sit præg på storbyer i hele verden.

Bliv klar til den kommende modesæson med Topmans nyeste jakker & frakker, der byder på alt fra overgangsjakker i denim og bomberjakker hele vejen igennem til parkacoats og regnfrakker for koldt vejr.

<<  1 2 [34  >>  

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!