HUGO BOSS - en verden af ekstraordinær mode

12.04.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil, Herremode mærker

Hugo Boss mode tøj, sko, accessories, parfume

HUGO BOSS er repræsenteret på mode markedet med BOSS og HUGO mærker. Disse to mærker og deres mode linjer er rettet mod forskellige målgrupper, men sammen skaber BOSS og HUGO en verden af ekstraordinær mode med mangfoldighed på et konstant højt kvalitetsniveau.

Hugo Boss er en tysk mode virksomhed, der producerer luksuriøst tøj, mode accessories og parfume. Mærket Hugo Boss blev skabt af en tyst skrædder Hugo Ferdinand Boss, som blev født i 1885. Efter Den Første Verdenskrig i 1923 etablerede Hugo Boss et selskab til produktion af tekstiler i Metzingen. Virksomheden blev grundlagt som en familievirksomhed, og i første omgang var der kun en lille butik. Over tid voksede butikken til en lille fabrik, der fremstillede uniform tøj til postmænd, politifolk og andre arbejdsfolk. Når Tyskland blev ramt af krise efter Den Første Verdenskrig i 1930, var Hugo Boss selskabet under en trussel om konkurs.

1946 blev hård igen for Hugo, da Hugo Boss blev anklaget for at samarbejde med nazisterne og fik en bøde på 80.000 mark for dette.

Virksomhedens grundlægger Hugo Boss død i 1948, og firmaet gik over til hans svigersøn Eugen Holi.

Den første jakkesæt fra Hugo Boss blev produceret i 1953. Siden den tid begynder Hugo Boss virksomhed at vokse hurtigt og bliver snart til den største producent af herretøj i Tyskland. Hugo Boss omdannes til et indflydelsesrigt modehus, som producerer herretøj, sko, mode accessories af højeste kvalitet.
Siden 2000 begynder Hugo Boss at producere modetøj & sko kollektioner også for kvinder.

Mærket Hugo Boss har flere mode linjer: Boss, Boss Selection, Boss Orange, Boss Black, Boss Green, Baldessarini, Hugo og Boss Woman. Alle disse mode linjer og deres kollektioner er meget forskellige med hensyn til stil og tøj karakter og beregnede til forskellige målgrupper. Sådan et bredt produkt-sortiment giver forbrugere en fuldstændig valgfrihed og mulighed for at vælge "sin" Hugo Boss.
Hugo Boss specialiserer sig i produktion af ikke kun premium designertøj, sko og tasker, men også deres egne parfumer og smarte designer ure. Se og køb HUGO BOSS produkter på nedenstående sider:

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!