JOFAMA læderjakke - kvalitet for pengene

22.09.16 Posted in Herretøj mode & tøjstil, Herremode mærker

Jofama læderjakker - Jofama herre skindjakke | Herretøj mode

Jofama er et stærkt tøjmærke i læder mode. Det var i år 1926 at Jofama blev grundlagt i Malung, Sverige af Niss Oskar Jonsson, men dengang blev firmaet drevet under navnet Jofa. De arbejdede både med sportsudstyr og lædertøj, og sidenhen blev produktionen delt op i to dele. Jonsson beholdt fremstillingen af lædertøj og omdøbte firmaet til JOFAMA.
I dag er Jofama én af nordens største og ældste lædervirksomheder, der stræber efter at være i den absolutte top blandt alle mærker i læder. Jofama står for højeste kvalitet, og de satser stort på mode og design.

Alt tøj fra Jofama er lækkert og gennemført til mindste detalje, og der er virkelig noget for enhver smag i Jofamas kollektioner af lædertøj og accessories.
Lækre læderjakker fra Jofama kan i dag ses på kendisser og mode guruer i hele Europa.

Jofama står også for lækkert “Motorcycle & snowmobile” udstyr, hvilket er ret sejt. Det er nemlig Jofama, som leverer tøj til politiet i Storbritannien, Sverie og Tjekkiet – det siger da også noget om Jofamas eksklusive kvalitet!

Her på siden kan du se lækre Jofama skindjakker, der kan købes online.

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!