SIGNAL herretøj i ægte skandinavisk design

02.08.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil, Herremode mærker

Signal tøj til mænd - køb online

Signal - et velkendt dansk modemærke, som tilbyder godt siddende, kvalitets tøj til mænd og inspirerer til at se moderne hverdag for både arbejde og i fritiden.

I herretøj kollektioner fra Signal blandes de nyeste herremode-tendenser med klassiske detaljer i et moderne og enkelt udtryk, hvor farver og funktionalitet er ét gennemgående tema. Stilen er ofte afslappet og med et sporty twist - hvilket gør Signal tøj anvendeligt til især de uformelle lejligheder.
Mærket ønsker at inspirere den nutidige mand til at klæde sig moderne til både hverdag og fest og spænder derfor over et bredt udvalg af tøj.

Mærket blev grundlagt tilbage i 1967 i København under navnet Buksesnedkeren, som designede unisex bukser og fritidstøj. I 1996 skiftede de navnet til det, vi kender i dag, og mærket SIGNAL har siden høstet en stor anerkendelse, såvel nationalt som internationalt.

Signals herretøj sortiment omfatter blandt andet bukser, t-shirts, skjorter, trøjer og strik - så du kan blive klædt på fra top til tå i lækkert designertøj af høj kvalitet, stor komfort og bevægelsesfrihed.
Med Signal herretøj er der ingen undskyldning for ikke at være stilet!

Og her er herretøj nyheder fra Signal, som du kan købe online:

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!