SUPERDRY - unikt tøj til moderne mænd

30.07.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil, Herremode mærker

Få et farverigt, casual og moderigtigt look med Superdry!

Superdry herretøj | Herremode online

Superdry er en populær britisk tøjmærke. Firmaet blev grundlagt i den engelske by Cheltenham i 1985 og har siden da udviklet sig til at omfatte design og salg af et stort udvalg af herre- og dametøj i topklasse under varemærket Superdry.
Superdry er kendetegnet for tøj med et moderigtigt og ungt look. Mærket henvender sig til mode elskere med en sans for unikt design og godt håndværk. Derudover er Superdry herretøj karakteriseret ved et farverigt, casual og moderigtigt look med spændende detaljer og farverige grafiske print. Inspireret af en rejse til Tokyo i 2003, blander Superdry designs fra japansk grafik og vintage Americana, med arven fra britisk skrædderkunst.

Resultatet - unikt tøj til moderne mennesker med fantastisk branding og fede detaljer. Disse egenskaber har gjort varemærket særdeles populært og internationalt anerkendt. I gadebilledet ser man ofte den klassiske t-shirt med det karakteristiske Superdry logo.

Superdry tilbyder t-shirts, polo shirts, hættetrøjer, denim tøj, joggere, jakker, skjorter, strik, sko, samt en bred vifte af tasker og tøj tilbehør. Og hvert enkelt produkt fra Superdry fanger elementer af "urban" og "streetwear" designs med subtile kombinationer af vintage Americana, Japansk billedsprog og britiske skræddersy, alle med en stærk sans for detaljer.

Superdry sælger sikkert og trygt til over 300 lande verden over – i USA, Australien, Europa, Sydamerika og Asien, tilbyder god kundeservice og gratis levering af ordrer i Europa.

Mærkets lækre sortiment af jeans, t-shirts, skjorter, shorts, jakker og sko til mænd kan du se og bestille online:

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!