TOPMAN stilsikker herremode

14.02.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil, Herremode mærker

TOPMAN stilsikker herremode

Det britiske mærke Topman er først med det seneste inden for mode til mænd, som vægter trends og innovation højt - lige fra skinny jeans til læderjakker og komplette jakkesæt. Topman bevæger sig stilsikkert i verdens metropoler, og dens mode har sat sit præg på storbyer i hele verden.

Bliv klar til den kommende modesæson med Topmans nyeste jakker & frakker, der byder på alt fra overgangsjakker i denim og bomberjakker hele vejen igennem til parkacoats og regnfrakker for koldt vejr.

TOPMAN's forår/sommer 2016-kollektion er inspireret af mikset mellem Østeuropa og halvfjerdsernes anden halvdel, hvor denim har en nøglerolle parallelt med nye trends som på dygtig vis integreres i TOPMAN's velkendte silhuet, men i nye udførelser og materialer. Topman LTD inspireres forår 2016 istedet af den klassiske amerikanske road trip, hvilket resulterer i en solbleget farvepalette, hvor denim også her spiller en af hovedrollerne, sammen med skjorter og patchet strik giver lidt Western-look.

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!