Herresko mode guide

Sko mode trends, herresko mode guide | Modeblog mænd

Dr. Martens sko med attitude

30.01.17 Posted in Herresko mode guide

Dr. Martens sko, støvler til mænd | Herresko

Dr. Martens sko er kendt fra 70’ernes og 80’ernes punkmode - netop dengang blev Dr. Martens et kæmpe hit med sine klassiske støvler med inspiration fra militæret. Punk var netop en britisk strømning, men dette engelske mærke var også inspireret af musik fra 60’erne, hvor rock og undergrundsrelaterede stilarter hjalp mærket godt på vej.
I Danmark var Dr. Martens et kæmpe hit i 90’erne, og i dag har det opnået en renæssance med deres nye fortolkninger, som stadig er tro mod mærkets autentiske designstil. Det betyder også, at man altid kan genkende et par Dr. Martens sko på lang afstand. Fælles for mange af modellerne er de kraftige gummisåler med riller samt de gule syninger. Sålerne er med ‘air’, hvilket gør det komfortabelt at gå i skoene, og samtidig er de svære at slide ned. Det betyder, at du har dit yndlingsfodtøj mange år frem, og lidt patina og slidtage gør blot støvlerne endnu mere personlige og fede.

Skopleje gode råd

24.01.17 Posted in Herresko mode guide

Skopleje - skopleje guide | Herresko

Alting holder længere, hvis man passer godt på det, og det gælder selvfølgelig også for dine sko - et par gode herresko fortjener en perfekt skopleje.
Plejemidler af høj kvalitet beskytter skoene mod miljøpåvirkninger, gør dine sko modstandsdygtige, så de ser som nye ud i lang tid. 

Valg af skopleje middel

Læs varedeklarationen og vælg det rigtige plejemiddel, der passer til den aktuelle skindtype. Der bruges glat narvlæder, nubuck, ruskind, ruspalt og flere andre typer skind til at fremstille sko.

Støvletter - perfekt overgangssko

18.11.16 Posted in Herresko mode guide

Støvletter (ankelstøvler) til mænd - men's ankle boots | Herremode

Herre støvletter (ankelstøvler) er et must-have for danske overgangs sæsoner som forår og efterår. Smarte ankelstøvler er én af sæsonens hotteste herremode trends.
Støvletter er betegnelsen for en kort støvle, som højest går til anklen. Dette gør støvletter ideale som en god overgangstøvle, hvor sommerskoen er for lav og kold, og vinterstøvlen er for høj og varm.

Du kan finde herre støvletter i mange forskellige modeller, farver og stilarter - fra stilrene og elegante støvletter, der passer perfekt til elegante outfits til nogle mere ”trashy” støvletter, der giver et råt look. Støvletterne giver dig komfort, et top moderne look og kan kombineres med stort set alt slags tøj.

<<  1 [23 4 5  >>  

Trendy sko til moderne mænd | Herresko mode

Selvom sko er først og fremmest en praktisk beklædning, for mange mænd afspejler trendy sko den moderne livsstil.
Nu til dags kan man få mange forskellige slags herresko, som hver især passer til forskellige lejligheder. De pæne og elegante business sko til jobbet, sporty sneakers og trainers til fritiden, forskellige støvler og snøresko til mænd, herre sandaler og slippers - skomarked tilbyder herresko i mange forskellige mærker, modeller, farver og materialer.
Her finder du herresko for enhver smag og til alle lejligheder - sko fra flere populære webshops på en gang. Så dit største problem bliver at skulle vælge imellem alle de fantastiske sko!
Herresko fra de kendte skomærker. De mest populære herremode skobutikker samlet et sted! Shop mode herresko online og få dine sko leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!