Herresko mode guide

Sko mode trends, herresko mode guide | Modeblog mænd

Brogues - håndværk, nedarvet i generationer af skomagere

08.09.16 Posted in Herresko mode guide

Brogues, brogue sko til mænd | Herremode

Brogues er en slags af supersmarte sko eller støvler, traditionelt kendetegnet af en robuste overdel i læder-stykker med dekorative perforeringer og rillerne langs læder-stykkernes synlige kanter.

Brogues stammer fra Skotland (ordet "brogue" kommer fra det gæliske "brog" som blot betyder "sko") og har eksisteret i Skotland for hundreder af år. Brogues blev traditionelt båret af skotske og irske landmænd. Da brogue sko blev bygget ved hjælp af ugarvede skind med perforeringer (huller), tillod det skoene at tørre hurtigere, når de blev anvendt i det våde skotske højland.

Barracuda sko – luksus håndværk til dine fødder

26.08.16 Posted in Herresko mode guide

Barracuda sko mænd | Herresko mode

Barracuda skomærke hører til luksus. Lige siden starten i 1896 i en lille workshop under trappen i familiens hjem, har Barracuda mærke bevaret en ældgammel tradition for at fremstille fantastiske unikke sko. Barracuda har en fed personlighed, som udtrykkes gennem autentiske materialer, vintage stil, små fine detaljer og attraktivt, moderigtigt design.
Skoene er syet sammen omhyggeligt og kærligt, færdiggjort med det helt rigtige strejf af master håndværk og fantasi.

Barracuda er real sko og accessories til de rigtige mænd, der søger at udtrykke sig på maximum.

Lloyd sko - herresko i allerhøjeste kvalitet

10.08.16 Posted in Herresko mode guide

Lloyd sko - køb herresko Lloyd

Brandet Lloyd laver formelle herresko i allerhøjeste kvalitet. Stilen er ren og retningen er klar. Lloyd sko er til dig, der gerne vil have et par pæne, klassiske elegante sko. Måske fordi du arbejder i et erhverv, hvor det er en styrke at udvise overskud og kvalitetsbevidsthed, eller måske nyder du blot at have et par pæne, veldesignede sko. Tyske Lloyd går ikke ned på kvalitet, og med mere end 120 års erfaring er de iblandt de førende leverandører af eksklusive sko til hele verden. Deres slogan 'kærlighed er i detaljen' skinner tydeligt igennem, for der er virkelig tænkt på det hele i en Lloyd sko.

Lloyd sko er for dig, der søger en gedigen sko, og som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Har man først haft en Lloyd sko i hånden, er man næppe i tvivl. Dette er et skoleeksempel på godt, gedigent håndværk.

<<  1 2 [34 5  >>  

Trendy sko til moderne mænd | Herresko mode

Selvom sko er først og fremmest en praktisk beklædning, for mange mænd afspejler trendy sko den moderne livsstil.
Nu til dags kan man få mange forskellige slags herresko, som hver især passer til forskellige lejligheder. De pæne og elegante business sko til jobbet, sporty sneakers og trainers til fritiden, forskellige støvler og snøresko til mænd, herre sandaler og slippers - skomarked tilbyder herresko i mange forskellige mærker, modeller, farver og materialer.
Her finder du herresko for enhver smag og til alle lejligheder - sko fra flere populære webshops på en gang. Så dit største problem bliver at skulle vælge imellem alle de fantastiske sko!
Herresko fra de kendte skomærker. De mest populære herremode skobutikker samlet et sted! Shop mode herresko online og få dine sko leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!