Herresko mode guide

Sko mode trends, herresko mode guide | Modeblog mænd

Sandaler - perfekt sko til sol og sommer

25.05.16 Posted in Herresko mode guide

Herre sandaler, slippers, klip-klappere - køb online

Herresandaler får os alle til at tænke på de varme sommerdage, hvor solen skinner, og alt er dejligt. Da vejret er varmt er det vigtigt at være iført sko, hvor dine fødder kan ånde og få den friske luft, de har brug for. Derfor kan du nu til dags få et kæmpe udvalg af herre sandaler, som er behagelige, lader fødderne ånde og holder dem friske.

Sandaler til mænd findes i mange forskellige farver og modeller. Klip-klappere og slippers er det perfekte valg til strandture og afslapning, hvor imod mere lukkede sandaler, der er fæstnet til foden, er et mere praktisk (og pænt) valg til at gå på arbejde eller til feriens længere gåture.

GORE-TEX sko - et fund til det danske vejr

19.02.16 Posted in Herresko mode guide

Gore-Tex sko, støvler - herresko med gore-tex membran

Gode varme og vandtætte sko er et must i den kolde (og ofte våde) årstid. Alle ved hvor træls det er med våde fødder og det kan ofte resultere i at man får en omgang forkølelse.
Sko producenter tilbyder rigtig mange sko og vinterstøvler til mænd med en såkaldt Gore-Tex membran der sikrer en 100% vandtæt sko samtidig med at den er ekstremt åndbar.

GORE-TEX materialen er virkelig et fund til det lune danske vejr. Den utratynde, gummiagtig membran man bygger ind i beklædning og fodtøj for at gøre det vandtæt, men det kan samtidig også lukke damp (sved) ud! Det kan lade sig gøre fordi små porer i membranen er for små til at vand kan trænge igennem, men store nok til at damp passere. GORE-TEX membran placeres i sko midt mellem foer, beskyttelseslag og overlæder. Membranen kan faktisk ikke ses men har porer og små huller mellem fibrene og det er netop det der gør at Gore-tex er så anvendeligt til at beskytte fodtøj mod vand, fugt og damp.

ECCO BIOM - bedste løbe-, gåture- og golf sko

13.09.15 Posted in Herresko mode guide

Ecco Biom sko til mænd | Ecco sportssko

ECCO BIOM sko er bland de nyeste produkter lanceret af den danske sko producent ECCO på sko markedet.

Koncernen ECCO er verdens førende inden komfort fodtøj og kendt for sine sko, der passer foden perfekt. Som resultat af ECCOs omfattende forskning og innovationsarbejde i mange år skabte ECCO de bedste løb-, gåture- og golf sko på markedet - Ecco Biom sko - verdens første familie af Natural Motion sko, der følger fodens naturlige bevægelser og funktioner og giver den bedste præstation.
Med sommerens større udendørs aktivitet har der aldrig været et bedre tidspunkt at tilføje et par ECCO sko til din garderobe.

<<  1 2 3 [45  >>  

Trendy sko til moderne mænd | Herresko mode

Selvom sko er først og fremmest en praktisk beklædning, for mange mænd afspejler trendy sko den moderne livsstil.
Nu til dags kan man få mange forskellige slags herresko, som hver især passer til forskellige lejligheder. De pæne og elegante business sko til jobbet, sporty sneakers og trainers til fritiden, forskellige støvler og snøresko til mænd, herre sandaler og slippers - skomarked tilbyder herresko i mange forskellige mærker, modeller, farver og materialer.
Her finder du herresko for enhver smag og til alle lejligheder - sko fra flere populære webshops på en gang. Så dit største problem bliver at skulle vælge imellem alle de fantastiske sko!
Herresko fra de kendte skomærker. De mest populære herremode skobutikker samlet et sted! Shop mode herresko online og få dine sko leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!