GORE-TEX sko - et fund til det danske vejr

19.02.16 Posted in Herresko mode guide

Gore-Tex sko, støvler - herresko med gore-tex membran

Gode varme og vandtætte sko er et must i den kolde (og ofte våde) årstid. Alle ved hvor træls det er med våde fødder og det kan ofte resultere i at man får en omgang forkølelse.
Sko producenter tilbyder rigtig mange sko og vinterstøvler til mænd med en såkaldt Gore-Tex membran der sikrer en 100% vandtæt sko samtidig med at den er ekstremt åndbar.

GORE-TEX materialen er virkelig et fund til det lune danske vejr. Den utratynde, gummiagtig membran man bygger ind i beklædning og fodtøj for at gøre det vandtæt, men det kan samtidig også lukke damp (sved) ud! Det kan lade sig gøre fordi små porer i membranen er for små til at vand kan trænge igennem, men store nok til at damp passere. GORE-TEX membran placeres i sko midt mellem foer, beskyttelseslag og overlæder. Membranen kan faktisk ikke ses men har porer og små huller mellem fibrene og det er netop det der gør at Gore-tex er så anvendeligt til at beskytte fodtøj mod vand, fugt og damp.

GORE-TEX -materialet er stærkt, elastisk og meget modstandsdygtigt over for diverse kemikalier. Det er et af de mest brugte grundmaterialer i både tøj, sko og støvler i dag.

ECCO GORE-TEX sko og støvler

Dansk største sko producent ECCO benytter Gore-Tex i deres sko, støvler og sandaler, da de for længst har fundet ud af alle de fordele Gore-tex membran har. Du kan få Ecco herresko og støvler som beskytter helt optimalt dine fødder og sørger for at de forbliver tørre og ikke bliver udsat for vand og fugt. Køb Gore-Tex sko, så er du sikker på en høj kvalitet.

ECCO GORE-TEX SKO OG STØVLER - køb online »

Hvordan plejer man GORE-TEX sko og støvler?

Den vigtigste regel er ikke at benytte siliconeholdige plejemidler, da disse lukker membranen og dermed for åndingsfunktionen - hvorved støvlen laves om til en ikke-åndbar 'gummistøvle'.
Alle de sædvanlige plejemidler til sko kan benyttes, men det er vigtigt at deklarationen på plejemidlet positivt angiver, at plejemidlet kan benyttes til GORE-TEX.

Her er gode skopleje produkter til dine Gore-Tex sko:

ECCO FORAM CLEANER - KØB HER »

  • Fjerner pletter og salt pletter
  • Genopliver læders performance

SMOOTH LEATHER DAILY CARE CREAM - KØB HER »

  • Renser, plejer og beskytter glat læder
  • Beskytter mod regn og pletter
  • Findes i farver sort, transparent og coffe

ECCO SHOE REFRESHER - KØB HER » - vandbaseret spray som er let at anvende. Specielt lavet til at fjerne lugt. Dræber bakterier og forhindrer opbygning. Hjælper med at sikre en god fod hygiejne samt at holde skoene rene og friske.

Trendy sko til moderne mænd | Herresko mode

Selvom sko er først og fremmest en praktisk beklædning, for mange mænd afspejler trendy sko den moderne livsstil.
Nu til dags kan man få mange forskellige slags herresko, som hver især passer til forskellige lejligheder. De pæne og elegante business sko til jobbet, sporty sneakers og trainers til fritiden, forskellige støvler og snøresko til mænd, herre sandaler og slippers - skomarked tilbyder herresko i mange forskellige mærker, modeller, farver og materialer.
Her finder du herresko for enhver smag og til alle lejligheder - sko fra flere populære webshops på en gang. Så dit største problem bliver at skulle vælge imellem alle de fantastiske sko!
Herresko fra de kendte skomærker. De mest populære herremode skobutikker samlet et sted! Shop mode herresko online og få dine sko leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!