Sneakers er sæsonens hit

26.07.17 Posted in Herresko mode guide

Sneakers trendy sko til mænd

Fede herre sneakers er sæsonens mode trend!
Sneakers - en høj eller lav sko, lavet sædvanligvis af tekstil, læder eller kombinerede materialer, med et gummi eller syntetisk sål. Sneakers er praktisk og meget bekvemmelig sko. Der er sneakers for enhver smag i butikkerne, men man kan placere dem alle i fire kategorier: farverige, sporty, klassiske og specielle.

Farverige sneakers

De sidste par år har skoene været nedtonede, og farverne har primært været grå, blå og sorte. Men nu er farverne vendt tilbage på catwalken, og skoene følger efter. Alle sportsmærker har fancy farverige sneakers i sortimentet i denne sæson. 

Klassiske sneakers

De fleste butikker har nogle sneaker modeller, som går igen hver sæson. De har bidt sig fast og kommer hvert år i forskellige farver - de er en sikker vinder.

Sporty sneakers

Sportssko (tennissko) er pludselig blevet en hverdagssko. Folk vil gerne signalere, at de er aktive, og derfor tager de skoene i brug i hverdagen og på arbejdet. Sporty sneakers er blevet meget populære, fordi de har anderledes designs og farver.

Specielle sneakers

Til sneakerfreaks, der gerne vil skille sig ud og ikke ligne alle andre. Når du har sådan nogle sneakers på, er din fod et statement i sig selv. De specielle sneakers er typisk lidt dyrere.

Se den nyeste kollektion af herresneakers »

Trendy sko til moderne mænd | Herresko mode

Selvom sko er først og fremmest en praktisk beklædning, for mange mænd afspejler trendy sko den moderne livsstil.
Nu til dags kan man få mange forskellige slags herresko, som hver især passer til forskellige lejligheder. De pæne og elegante business sko til jobbet, sporty sneakers og trainers til fritiden, forskellige støvler og snøresko til mænd, herre sandaler og slippers - skomarked tilbyder herresko i mange forskellige mærker, modeller, farver og materialer.
Her finder du herresko for enhver smag og til alle lejligheder - sko fra flere populære webshops på en gang. Så dit største problem bliver at skulle vælge imellem alle de fantastiske sko!
Herresko fra de kendte skomærker. De mest populære herremode skobutikker samlet et sted! Shop mode herresko online og få dine sko leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!