Herretøj mode & tøjstil

Herremode - herretøj mode guide til mænd, tøjstil | Modeblog mænd

Jeans & Guinness Book of Records

29.03.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil

Levis 501 jeans til mænd

Et par jeans med mere end hundrede års historie - den populære model Levi’s 501 blev solgt via online auktion til en mand fra Japan for 60.000 USD. Som resultat har disse jeans automatisk fået status som alle tiders dyreste jeans og kom til Guinness Book of Records.

Levis 501 jeans er en klassiker blandt mange jeans-mærker. Den klassiske lige facon, knapper, som erstatter lynlås, fem lommer og Levi’s mærkenitter – disse jeans har altid været populære, fordi de sidder perfekt på kroppen.

Dsquared2 herremode sommer 2016

29.03.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil

Dsquared2 herretøj mode | Mode mænd

Modehuset Dsquared2 præsenterede i Milan sin nye kollektion af herretøj mode forår/sommer 2016.
Skulptur-smukke kroppe og storby-stemning - manden efter Dsquared2 ser virkelig tiltalende ud i sæsonen sommer-2016!

Denim veste med store halskæder, spænder og kæder, lavt siddende jeans, som udskiftes med ankel-længe bukser i blødt stof, hvid skjorte og læderjakke - her er et gadebillede af Dsquarred2's mand i forår/sommer 2014. Læderjakker parret med shorts, skjorte og slips? - Ja da, Dsquarred2 præsenterer en blanding af stilarter, kendetegnet primært med accessories der giver mere brutalt og eventyrligt look til manden.

Dean og Dan (Dsquared2's mode designere) sagde, at de blev militær-inspireret, derfor er der en masse grønne nuancer i kollektionen, både lyse og pastel farver.

Med Anerkjendt er stilen godkendt

25.03.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil, Herremode mærker

Med Anerkjendt tøj er stilen godkendt

Med livsstil og mode handler det oftest om at blive anerkendt og respekteret for den stil, man har valgt. I herretøj kollektion fra Anerkjendt finder du altid noget tøj, der matcher lige præcis din livsstil. Til hverdag på arbejdet, til street life, til festlige lejligheder – uanset hvor du bevæger dig rundt i livet, så vil du gøre det med god stil med tøj fra det danske mærke.

Anerkjendt's modedesignere holder sig til en relativt klassisk stil – men med et tvist. Og mens nogle modemærker får en pludselig opblomstring i kort tid og er så fuldstændig yt efter et halvt år, holder Anerkjendt stilen i lang tid, så du kan sikkert investere i deres tøj. Anerkjendt holder altid øje for funktionalitet, komfort og smarte detaljer og er tøj til at røre sig i og føle sig rigtigt godt tilpas i.

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  

Herretøj til alle lejligheder | Herremode online

Herretøj er bredt begreb og dækker over en lang række forskellige tøj-produktgrupper. Alt lige fra herre skjorter, blazere og bukser til sokker, t-shirts og boxer shorts hører til og er under herretøj kategori.

Er du en modebevidst mand, der har fingeren på pulsen og ikke siger ja til hvad som helst? Så har vi alt, hvad du behøver i garderoben, for at se godt ud til alle anledninger! Ligegyldigt hvilken stil du har, så kan du på Modemand.dk finde det tøj, som passer til netop din smag. Udvalget er så alsidigt, at du kan blive klædt på til hverdag og arbejde eller til sport eller fest. Du tilbydes alt fra jakker, trøjer, T-shirts, blazere, skjorter, chinos, jeans, hættetrøjer, cardigans og shorts samt meget mere - så du kan mikse og matche præcis, som du har behov for.

Ligesom med alt andet skal dit tøj passe til anledningen. Derfor er det vigtigt, at du som mand både har tøj til job og fritid. Dit valg af tøj kommer helt an på, hvilken anledning det skal bruges til. En mand ansat i banken skal for eksempel ofte være iført jakkesæt og slips på jobbet, men kan sagtens have et mere afslappet look i fritiden. Uanset hvilken tøjstil dit job eller dine fritidsaktiviteter kræver, så finder du det rigtige herretøj, hvor du kan se tøjet fra flere populære webshops på en gang. Opdag herremode online!

Herretøj mode - mode tøj mænd online. Shop/køb forår 2016 herretøj hotteste mode - mød forårsmode 2016 til mænd. Herretøj fra de kendte tøj mærker | Herremode
De mest populære herretøj mode butikker samlet et sted! Shop herretøj online og få dit tøj leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!