Herretøj mode & tøjstil

Herremode - herretøj mode guide til mænd, tøjstil | Modeblog mænd

HUGO BOSS - en verden af ekstraordinær mode

12.04.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil, Herremode mærker

Hugo Boss mode tøj, sko, accessories, parfume

HUGO BOSS er repræsenteret på mode markedet med BOSS og HUGO mærker. Disse to mærker og deres mode linjer er rettet mod forskellige målgrupper, men sammen skaber BOSS og HUGO en verden af ekstraordinær mode med mangfoldighed på et konstant højt kvalitetsniveau.

Hugo Boss er en tysk mode virksomhed, der producerer luksuriøst tøj, mode accessories og parfume. Mærket Hugo Boss blev skabt af en tyst skrædder Hugo Ferdinand Boss, som blev født i 1885. Efter Den Første Verdenskrig i 1923 etablerede Hugo Boss et selskab til produktion af tekstiler i Metzingen. Virksomheden blev grundlagt som en familievirksomhed, og i første omgang var der kun en lille butik. Over tid voksede butikken til en lille fabrik, der fremstillede uniform tøj til postmænd, politifolk og andre arbejdsfolk. Når Tyskland blev ramt af krise efter Den Første Verdenskrig i 1930, var Hugo Boss selskabet under en trussel om konkurs.

Dsquared2 herremode sommer 2016

29.03.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil

Dsquared2 herretøj mode | Mode mænd

Modehuset Dsquared2 præsenterede i Milan sin nye kollektion af herretøj mode forår/sommer 2016.
Skulptur-smukke kroppe og storby-stemning - manden efter Dsquared2 ser virkelig tiltalende ud i sæsonen sommer-2016!

Denim veste med store halskæder, spænder og kæder, lavt siddende jeans, som udskiftes med ankel-længe bukser i blødt stof, hvid skjorte og læderjakke - her er et gadebillede af Dsquarred2's mand i forår/sommer 2014. Læderjakker parret med shorts, skjorte og slips? - Ja da, Dsquarred2 præsenterer en blanding af stilarter, kendetegnet primært med accessories der giver mere brutalt og eventyrligt look til manden.

Dean og Dan (Dsquared2's mode designere) sagde, at de blev militær-inspireret, derfor er der en masse grønne nuancer i kollektionen, både lyse og pastel farver.

Cowboystilen - go West

19.03.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil

Cowboystil, cowboytøj til mænd | Herretøj mode

Denne sæson tager vi til den vilde vest.
Bliv inspireret af cowboystilen og sats på ternet mønster, hvide skjorter, denimjakker og denimskjorter med fede detaljer.

Se eksempler på cowboytøj - mon du ikke finder noget efter din smag i Western Style:

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>  

Herretøj til alle lejligheder | Herremode online

Herretøj er bredt begreb og dækker over en lang række forskellige tøj-produktgrupper. Alt lige fra herre skjorter, blazere og bukser til sokker, t-shirts og boxer shorts hører til og er under herretøj kategori.

Er du en modebevidst mand, der har fingeren på pulsen og ikke siger ja til hvad som helst? Så har vi alt, hvad du behøver i garderoben, for at se godt ud til alle anledninger! Ligegyldigt hvilken stil du har, så kan du på Modemand.dk finde det tøj, som passer til netop din smag. Udvalget er så alsidigt, at du kan blive klædt på til hverdag og arbejde eller til sport eller fest. Du tilbydes alt fra jakker, trøjer, T-shirts, blazere, skjorter, chinos, jeans, hættetrøjer, cardigans og shorts samt meget mere - så du kan mikse og matche præcis, som du har behov for.

Ligesom med alt andet skal dit tøj passe til anledningen. Derfor er det vigtigt, at du som mand både har tøj til job og fritid. Dit valg af tøj kommer helt an på, hvilken anledning det skal bruges til. En mand ansat i banken skal for eksempel ofte være iført jakkesæt og slips på jobbet, men kan sagtens have et mere afslappet look i fritiden. Uanset hvilken tøjstil dit job eller dine fritidsaktiviteter kræver, så finder du det rigtige herretøj, hvor du kan se tøjet fra flere populære webshops på en gang. Opdag herremode online!

Herretøj mode - mode tøj mænd online. Shop/køb forår 2016 herretøj hotteste mode - mød forårsmode 2016 til mænd. Herretøj fra de kendte tøj mærker | Herremode
De mest populære herretøj mode butikker samlet et sted! Shop herretøj online og få dit tøj leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!