Frakker til mænd

Herrefrakker er et perfekt alternativ til herre jakker til de kolde vinterdage, især de lækre varme dyne- eller uldfrakker, som virkelig forstår at holde kroppen varm under de kolde temperaturer.
Forskellen på herre jakker og frakker er, at frakker i modsætning til jakker er lange og dermed dækker bagdelen. Herrefrakker udstråler stil og giver ofte et mere businessagtigt og sofistikeret look til manden.

Der er noget smukt, maskulint og magtfuldt over et frakkedesign. Derfor bør en frakke være en del af dit standardovertøj hvert år, så du kan ranke ryggen og føle dig attraktiv. Selv den mindst maskuline mand vil stråle af macho og styr på sagerne, når han trækker i en af disse skulpturelle frakker til mænd. Der er nemlig noget formelt og uniformagtigt over et klassisk frakkedesign, og det skyldes da også, at de er blevet brugt for over 100 siden af højtstående officerer. I dag er en frakke blevet et uundværligt supplement til dine jakker, da man har brug for at kunne klæde sig på til mange typer af anledninger. De mange forskellige mærker gør det tilmed også muligt at bære frakke på casual eller formel vis. Udvalget af frakker til mænd byder nemlig på alt fra sporty parkas til stilfulde og elegante uldfrakker, så du kan godt gøre dig klar til at dresse dig op eller ned.
Fnd en moderigtig frakke her på siden og køb den online!

Tags: frakker mænd , herrefrakke , herretøj

Herretøj til alle lejligheder | Herremode online

Herretøj er bredt begreb og dækker over en lang række forskellige tøj-produktgrupper. Alt lige fra herre skjorter, blazere og bukser til sokker, t-shirts og boxer shorts hører til og er under herretøj kategori.

Er du en modebevidst mand, der har fingeren på pulsen og ikke siger ja til hvad som helst? Så har vi alt, hvad du behøver i garderoben, for at se godt ud til alle anledninger! Ligegyldigt hvilken stil du har, så kan du på Modemand.dk finde det tøj, som passer til netop din smag. Udvalget er så alsidigt, at du kan blive klædt på til hverdag og arbejde eller til sport eller fest. Du tilbydes alt fra jakker, trøjer, T-shirts, blazere, skjorter, chinos, jeans, hættetrøjer, cardigans og shorts samt meget mere - så du kan mikse og matche præcis, som du har behov for.

Ligesom med alt andet skal dit tøj passe til anledningen. Derfor er det vigtigt, at du som mand både har tøj til job og fritid. Dit valg af tøj kommer helt an på, hvilken anledning det skal bruges til. En mand ansat i banken skal for eksempel ofte være iført jakkesæt og slips på jobbet, men kan sagtens have et mere afslappet look i fritiden. Uanset hvilken tøjstil dit job eller dine fritidsaktiviteter kræver, så finder du det rigtige herretøj, hvor du kan se tøjet fra flere populære webshops på en gang. Opdag herremode online!

Herretøj mode - mode tøj mænd online. Shop/køb forår 2016 herretøj hotteste mode - mød forårsmode 2016 til mænd. Herretøj fra de kendte tøj mærker | Herremode
De mest populære herretøj mode butikker samlet et sted! Shop herretøj online og få dit tøj leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!