Herre sneakers hitter!

Herre sneakers smarte herresko

Fede herre sneakers er sæsonens mode trend!
Sneakers - en høj eller lav sko, lavet sædvanligvis af tekstil, læder eller kombinerede materialer, med et gummi eller syntetisk sål. Sneakers er praktisk og meget bekvemmelig sko. Der er sneakers for enhver smag i butikkerne, men man kan placere dem alle i fire kategorier: farverige, sporty, klassiske og specielle.

Farverige sneakers

De sidste par år har skoene været nedtonede, og farverne har primært været grå, blå og sorte. Men nu er farverne vendt tilbage på catwalken, og skoene følger efter. Alle sportsmærker har fancy farverige sneakers i sortimentet i denne sæson. 

Klassiske sneakers

De fleste butikker har nogle sneaker modeller, som går igen hver sæson. De har bidt sig fast og kommer hvert år i forskellige farver - de er en sikker vinder.

Sporty sneakers

Sportssko (tennissko) er pludselig blevet en hverdagssko. Folk vil gerne signalere, at de er aktive, og derfor tager de skoene i brug i hverdagen og på arbejdet. Sporty sneakers er blevet meget populære, fordi de har anderledes designs og farver.

Specielle sneakers

Til sneakerfreaks, der gerne vil skille sig ud og ikke ligne alle andre. Når du har sådan nogle sneakers på, er din fod et statement i sig selv. De specielle sneakers er typisk lidt dyrere.

Se den nyeste kollektion af herresneakers:

Tags: sneaker, herre sneakers , sneakers mænd , sneakers , herresko

Herretøj til alle lejligheder | Herremode online

Herretøj er bredt begreb og dækker over en lang række forskellige tøj-produktgrupper. Alt lige fra herre skjorter, blazere og bukser til sokker, t-shirts og boxer shorts hører til og er under herretøj kategori.

Er du en modebevidst mand, der har fingeren på pulsen og ikke siger ja til hvad som helst? Så har vi alt, hvad du behøver i garderoben, for at se godt ud til alle anledninger! Ligegyldigt hvilken stil du har, så kan du på Modemand.dk finde det tøj, som passer til netop din smag. Udvalget er så alsidigt, at du kan blive klædt på til hverdag og arbejde eller til sport eller fest. Du tilbydes alt fra jakker, trøjer, T-shirts, blazere, skjorter, chinos, jeans, hættetrøjer, cardigans og shorts samt meget mere - så du kan mikse og matche præcis, som du har behov for.

Ligesom med alt andet skal dit tøj passe til anledningen. Derfor er det vigtigt, at du som mand både har tøj til job og fritid. Dit valg af tøj kommer helt an på, hvilken anledning det skal bruges til. En mand ansat i banken skal for eksempel ofte være iført jakkesæt og slips på jobbet, men kan sagtens have et mere afslappet look i fritiden. Uanset hvilken tøjstil dit job eller dine fritidsaktiviteter kræver, så finder du det rigtige herretøj, hvor du kan se tøjet fra flere populære webshops på en gang. Opdag herremode online!

Herretøj mode - mode tøj mænd online. Shop/køb forår 2016 herretøj hotteste mode - mød forårsmode 2016 til mænd. Herretøj fra de kendte tøj mærker | Herremode
De mest populære herretøj mode butikker samlet et sted! Shop herretøj online og få dit tøj leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!