Hvad er forskellen på herredufte?

Hvad er forskellen på herredufte?

Mands aftershave, Eau de Cologne, Eau de Toilette, Eau de Parfum - for rigtig mange fyre er det stadig uklart, hvad disse ord egentlig betyder...

Dufte er ikke bare dufte! De kommer under mange komplicerede franske navne, og hvad er egentlig forskellen på en eau de parfum, eau de toilette og en aftershave? Det handler selvfølgelig om prisen, men ikke bare den - der er nemlig også betydelige forskelle i intensitet, holdbarhed og den måde, du bedst bruger duften. Læs om forskellen mellem diverse dufte-kategorier, så du kan bedre navigere i verden af dufte til mænd.

Aftershave

Aftershave har en lavere duftkoncentration end eau de toilette, så den dufter ikke lige så længe i løbet af dagen, desuden skal man påføre aftershaven efter barbering for at trække porerne sammen.
Aftershaves, som normalt indeholder 1% til 4% parfume olie er meget populær blandt mænd (måske fordi selve ordet "aftershave"er blevet så indgroet i den mandlige bevidsthed).
Den lave koncentration af parfume olie gør aftershaves ideelle til fyre, der er lidt genert over at bære en duft. Aftershave-dufte er ikke overvældende og holder ikke længe.

Eau de Cologne

Eau de Cologne var oprindelig en særlig duft, som Napoleon gjorde mægtigt populær.
En sand cologne har omkring 3% til 7% parfume olie og vil kun holde lidt længere end en aftershave. De fleste cologne har en frisk og sommeragtig duft, ideel til varmere klimaer, hvor man normalt ikke ønsker at bruge de "tunge" dufte. Moderne marketing bruger ofte udtrykket "cologne", når det rent faktisk "eau de toilette". Med lidt øvelse vil din kende forskel mellem de to.

Eau de Toilette

Eau de Toilette (forkortet EDT) er den mest populære duft koncentration for mænd. En eau de toilette indeholder 7% til 14% parfume olie og har god udholdenhed. Lang de fleste herredufte på markedet vil falde ind under denne kategori. 80% af Eau de Toilette fordamper i løbet af bare 3 timer! Så du skal altså ikke investere i denne form for duft, hvis du har brug for en duft, der holder hele dagen - køb Eau de Toilette hvis vil skabe et mere afdæmpet indtryk.
Eau de toilette sprayer man på halsen og kroppen.

Eau de Parfum

Eau de Parfum er en af de mest populære former for dufte, fordi den er relativt holdbar og ikke alt for dyr. Den indeholder en heftig 15% til 22% parfume olie i en opløsning af vand og alkohol. Denne "renere" koncentration parfume olie afspejles normalt i en højere pris.
Omkring 70% af en eau de parfum'en bliver tabt efter nogle timer, mens de resterende 30% holder i et døgns tid.
Hvis du ønsker din personlige duft bliver bemærket - Eau de Parfum er et sikkert valg.
Jo stærkere den er, desto mindre behøver man applicere.

Hvor skal man opbevare dufte?

Det bedste er at have dem i er mørkt sted ved stuetemperatur. Absolut ikke have den stående på toiletskabet, der er det for varmt og lyst! Og du behøver ikke have den i køleskabet.

Tags: dufte til mænd, herreparfume, herredufte

Herretøj til alle lejligheder | Herremode online

Herretøj er bredt begreb og dækker over en lang række forskellige tøj-produktgrupper. Alt lige fra herre skjorter, blazere og bukser til sokker, t-shirts og boxer shorts hører til og er under herretøj kategori.

Er du en modebevidst mand, der har fingeren på pulsen og ikke siger ja til hvad som helst? Så har vi alt, hvad du behøver i garderoben, for at se godt ud til alle anledninger! Ligegyldigt hvilken stil du har, så kan du på Modemand.dk finde det tøj, som passer til netop din smag. Udvalget er så alsidigt, at du kan blive klædt på til hverdag og arbejde eller til sport eller fest. Du tilbydes alt fra jakker, trøjer, T-shirts, blazere, skjorter, chinos, jeans, hættetrøjer, cardigans og shorts samt meget mere - så du kan mikse og matche præcis, som du har behov for.

Ligesom med alt andet skal dit tøj passe til anledningen. Derfor er det vigtigt, at du som mand både har tøj til job og fritid. Dit valg af tøj kommer helt an på, hvilken anledning det skal bruges til. En mand ansat i banken skal for eksempel ofte være iført jakkesæt og slips på jobbet, men kan sagtens have et mere afslappet look i fritiden. Uanset hvilken tøjstil dit job eller dine fritidsaktiviteter kræver, så finder du det rigtige herretøj, hvor du kan se tøjet fra flere populære webshops på en gang. Opdag herremode online!

Herretøj mode - mode tøj mænd online. Shop/køb forår 2016 herretøj hotteste mode - mød forårsmode 2016 til mænd. Herretøj fra de kendte tøj mærker | Herremode
De mest populære herretøj mode butikker samlet et sted! Shop herretøj online og få dit tøj leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!