Levis Jeans & Guinness Book of Records

Levis herre jeans & Guinness Book of Records

Et par jeans med mere end hundrede års historie - den populære model Levi’s 501 blev solgt via online auktion til en mand fra Japan for 60.000 USD. Som resultat har disse jeans automatisk fået status som alle tiders dyreste jeans og kom til Guinness Book of Records.

Levis 501 jeans er en klassiker blandt mange jeans-mærker. Den klassiske lige facon, knapper, som erstatter lynlås, fem lommer og Levi’s mærkenitter – disse jeans har altid været populære, fordi de sidder perfekt på kroppen.

Jeans, jeans Levi's | HerretøjJeans’ historie begyndte allerede i 1853, når et skib fra Kentucky ankom til San Francisco havn. Levi Strauss, som dengang var en ung og initiativrig købmand, bragte en stor mængde af lærred (kanvas) og diverse tilbehør til Amerika. Tilbehøret blev hurtigt udsolgt, men det kraftige bomuld-lærred vækkede ingen interesse hos kunderne… Så besluttede Levy at bruge det stærke og tætte stof til at producere arbejdstøj til mænd. Funktionelle bukser og overalls blev solgt med succes og tøjet blev hurtigt populært bland folk.

Lige fra starten blev jeans kun kendt som arbejdstøj. Med tiden begyndte man at producere jeans-tøj i forskellige faconer og farvenuancer: denim bukser, shorts og nederdele, skjorter, frakker og jakker, cardigans, bælter, sko og støvler. Man kan sige, at jeans er det mest demokratiske tøj, der er for folk i alle aldre, status og for begge køn.

I dag kan man købe Levi’s 501 jeans i mange varianter i Levis's pecialbutikker eller bestille dem online. 

Herretøj til alle lejligheder | Herremode online

Herretøj er bredt begreb og dækker over en lang række forskellige tøj-produktgrupper. Alt lige fra herre skjorter, blazere og bukser til sokker, t-shirts og boxer shorts hører til og er under herretøj kategori.

Er du en modebevidst mand, der har fingeren på pulsen og ikke siger ja til hvad som helst? Så har vi alt, hvad du behøver i garderoben, for at se godt ud til alle anledninger! Ligegyldigt hvilken stil du har, så kan du på Modemand.dk finde det tøj, som passer til netop din smag. Udvalget er så alsidigt, at du kan blive klædt på til hverdag og arbejde eller til sport eller fest. Du tilbydes alt fra jakker, trøjer, T-shirts, blazere, skjorter, chinos, jeans, hættetrøjer, cardigans og shorts samt meget mere - så du kan mikse og matche præcis, som du har behov for.

Ligesom med alt andet skal dit tøj passe til anledningen. Derfor er det vigtigt, at du som mand både har tøj til job og fritid. Dit valg af tøj kommer helt an på, hvilken anledning det skal bruges til. En mand ansat i banken skal for eksempel ofte være iført jakkesæt og slips på jobbet, men kan sagtens have et mere afslappet look i fritiden. Uanset hvilken tøjstil dit job eller dine fritidsaktiviteter kræver, så finder du det rigtige herretøj, hvor du kan se tøjet fra flere populære webshops på en gang. Opdag herremode online!

Herretøj mode - mode tøj mænd online. Shop/køb forår 2016 herretøj hotteste mode - mød forårsmode 2016 til mænd. Herretøj fra de kendte tøj mærker | Herremode
De mest populære herretøj mode butikker samlet et sted! Shop herretøj online og få dit tøj leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!