Vil du gerne se højere ud?

30.03.16 Posted in Herretøj mode & tøjstil

Hvordan kan man blive højere | Mode mænd

Hvordan kan man blive højere? At være høj er noget, mange drømmer om, især mænd (det er ikke en hemmelighed, at højden er et vigtigt og attraktivt punkt på en kvindes liste, når hendes øjne møder mand første gang).
Men i virkeligheden er højden ikke et særligt stort problem. Der findes nogle nemme tips og tricks, som lader dig se visuelt højere ud end du egentlig er.

Man kan simpelthen udnytte viden om, hvordan vores øjne opfatter diverse former og farver.

Ret ryggen!

Første skridt – en god kropsholdning: en ret ryg og udbredte skuldre vil ikke kun gøre dig visuelt højere, men også få dig til at se selvsikker ud over for andre øjne. Selvfølgelig vil en god holdning alene ikke gøre dig mange cm højere – så næste skridt er det rigtige tøjvalg!

Tøj, der sidder rigtigt

At tøj sidder ”rigtigt” betyder ikke kun, at det skal sidde perfekt på din krop. Det er værd at huske, at dine sweatpants eller den store, behagelige XXXXL hoodie gør dig mange cm mindre – og endda tykkere visuelt! Og lige præcis af denne grund er det vigtigt at vælge tøj som sidder ordentligt, understreger kroppens linjer og hermed gør dig visuelt slankere og højere. Dit tøj skal ALTID passe i størrelsen.

Monotone farver

At vælge farverne rigtigt er nøglen til at se højere ud. For at se nogle cm højere ud end du er, er det vigtigt at du vælger ensfarvet tøj og helst undgår tøjet i diverse mønstre (tøj med horisontale striber er slet ikke for dig!).
For eksempel, vil bukser og sko i samme farve visuelt gøre dine ben længere. Det er klogt at undgå kontrastfarver, når du for eksempel vælger bælte. Det vil lave en horisontal linje og ”skære dig over” visuelt midtpå, hvilket kun får dig til at se mindre ud.

Mørke farver

Mørke farver (sort, blå, mørkeblå, mørkegrå) gør dig ikke kun visuelt slankere samt højere. Så hvis du lægger mørke farver og en ret kropsholdning sammen, vil du virke mere betydningsfuld og højere end i virkeligheden. Det virker rent psykologisk, og man vil tro, at du er langt højere end målebåndet siger!
Vi kan selvfølgelig ikke kun gå rundt i mørke farver året rundt, så hvis du vil vælge lysere farver som for eksempel lysebrun, skal du bare huske at gøre det hele vejen ned – ikke noget med lys skjorte og mørke bukser hvis din højde ikke er noget at prale af.

Så en lille opsummering for dig, der vil se højere ud:

  • Hold ryggen ret
  • Undgår horisontale linjer i dit tøj, som ”deler” dig visuelt
  • Vælg ensfarvede tøj-sko kombinationer
  • Vælg helst mørkere farver

Herretøj til alle lejligheder | Herremode online

Herretøj er bredt begreb og dækker over en lang række forskellige tøj-produktgrupper. Alt lige fra herre skjorter, blazere og bukser til sokker, t-shirts og boxer shorts hører til og er under herretøj kategori.

Er du en modebevidst mand, der har fingeren på pulsen og ikke siger ja til hvad som helst? Så har vi alt, hvad du behøver i garderoben, for at se godt ud til alle anledninger! Ligegyldigt hvilken stil du har, så kan du på Modemand.dk finde det tøj, som passer til netop din smag. Udvalget er så alsidigt, at du kan blive klædt på til hverdag og arbejde eller til sport eller fest. Du tilbydes alt fra jakker, trøjer, T-shirts, blazere, skjorter, chinos, jeans, hættetrøjer, cardigans og shorts samt meget mere - så du kan mikse og matche præcis, som du har behov for.

Ligesom med alt andet skal dit tøj passe til anledningen. Derfor er det vigtigt, at du som mand både har tøj til job og fritid. Dit valg af tøj kommer helt an på, hvilken anledning det skal bruges til. En mand ansat i banken skal for eksempel ofte være iført jakkesæt og slips på jobbet, men kan sagtens have et mere afslappet look i fritiden. Uanset hvilken tøjstil dit job eller dine fritidsaktiviteter kræver, så finder du det rigtige herretøj, hvor du kan se tøjet fra flere populære webshops på en gang. Opdag herremode online!

Herretøj mode - mode tøj mænd online. Shop/køb forår 2016 herretøj hotteste mode - mød forårsmode 2016 til mænd. Herretøj fra de kendte tøj mærker | Herremode
De mest populære herretøj mode butikker samlet et sted! Shop herretøj online og få dit tøj leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!