Cargobukser - en ny herremode favorit

12.07.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil

Cargo bukser, herre cargo pants | Herretøj mode online

Cargobukser (cargo pants) - super praktiske og bekvem herre bukser i militærstil, som er blevet en ny modefavorit. Cargo bukser er løst siddende bukser, kendetegnet med et eller flere lastrum lommer.
Cargobukser var oprindeligt designet til militære formål, men takket være sin funktionalitet bruger mænd nu cargobukser stort til job, fritids- og udendørs aktiviteter. Cargobukser er også blevet populære i byområderne blandt tilhængere af streetstyle tøj som et praktisk alternativ til jeans.

Cargo bukser er lavet af slidstærkt stof og robust syet. I stigende grad de er lavet af hurtigtørrende syntetisk eller bomuld syntetiske blandinger, og indeholder ofte overdimensioneret bæltestropper til at rumme brede bælter.

Et lastrum lomme er ofte designet med harmonika folder (for at øge lommens kapacitet), lukket med en klap eller velcro.

Herremode 2016 tilbyder både baggy cargobukser med løs og bekvem pasform i den traditionelle militærstil, stramme cargo bukser og korte cargo shorts med mange lommer til den praktiske modemand.
Køb online de populære cargo pants i tidsløst design, alle tænkelige farver, pasformer og kvaliteter.

CARGOBUKSER - flere smarte designs »

Herretøj til alle lejligheder | Herremode online

Herretøj er bredt begreb og dækker over en lang række forskellige tøj-produktgrupper. Alt lige fra herre skjorter, blazere og bukser til sokker, t-shirts og boxer shorts hører til og er under herretøj kategori.

Er du en modebevidst mand, der har fingeren på pulsen og ikke siger ja til hvad som helst? Så har vi alt, hvad du behøver i garderoben, for at se godt ud til alle anledninger! Ligegyldigt hvilken stil du har, så kan du på Modemand.dk finde det tøj, som passer til netop din smag. Udvalget er så alsidigt, at du kan blive klædt på til hverdag og arbejde eller til sport eller fest. Du tilbydes alt fra jakker, trøjer, T-shirts, blazere, skjorter, chinos, jeans, hættetrøjer, cardigans og shorts samt meget mere - så du kan mikse og matche præcis, som du har behov for.

Ligesom med alt andet skal dit tøj passe til anledningen. Derfor er det vigtigt, at du som mand både har tøj til job og fritid. Dit valg af tøj kommer helt an på, hvilken anledning det skal bruges til. En mand ansat i banken skal for eksempel ofte være iført jakkesæt og slips på jobbet, men kan sagtens have et mere afslappet look i fritiden. Uanset hvilken tøjstil dit job eller dine fritidsaktiviteter kræver, så finder du det rigtige herretøj, hvor du kan se tøjet fra flere populære webshops på en gang. Opdag herremode online!

Herretøj mode - mode tøj mænd online. Shop/køb forår 2016 herretøj hotteste mode - mød forårsmode 2016 til mænd. Herretøj fra de kendte tøj mærker | Herremode
De mest populære herretøj mode butikker samlet et sted! Shop herretøj online og få dit tøj leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!