DESIGUAL tøj - "not all the same!"

22.06.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil, Herremode mærker

DESIGUAL toj til mænd | Herretøj mode

Desigual er et spansk modehus og tøjmærke med hovedkontor i Barcelona. Mærket sælger tøj til kvinder, mænd og børn, samt diverse tilbehør. Desigual er kendt for sit design med brug af stærke, flammende farver, patchwork mønstre, intense print og kreativt graffiti kunst.

Desigual skaber tøj, der udstråler glæde, optimisme og energi i hver en søm, afspejler en følelse af sjov og mangfoldighed og giver fornemmelsen af varme og velvære.

Mode mærke Desigual blev grundlagt i 1984 af dengang 20-årige Thomas Meyer (Schweiz) - mærkets stifter og kreativ direktør, som ønskede at klæde folk anderledes.
Siden 2002 har selskabet været ledet af Manel Adell. Under hans ledelse har mærket vokset globalt og fastholder sit hjemsted i Barcelona. Desigual har opnået varig, bæredygtig og profitabel vækst i alle salgskanaler gennem hele sin historie. I dag er Desigual præsenteret i 72 lande verden over med butikker i Barcelona, Madrid, Paris, London, New York, Amsterdam, Berlin, Lisbon, Bahrain, Dubai, Saudi Arabia, Singapore, Athens, Kuwait, Moscow, Cairo og andre verdens storbyer.

Desiguals designer-team bestå af 25 kreative designere. Hver sæson forbereder de en ny kollektion med over 1.000 modetøj og tilbehør, som er skabt efter én samlet koncept. Nogle af de emner, der anvendes af mærkets kollektioner er Real Life, Magic Stories, Luxury Feelings, Me&You, Better&Better, Wow, Life is Cool, All Together and Handmade. Desigual ved, hvad der er moderne og tilbyder tøj, der er ungt og livligt. Med specielle designs, iøjenfaldende farver og kreative prints giver Desigual forbrugeren den individuelitet, som kræves af nutidens mode.
I 2011 startede Desigual en samarbejde med den berømte franske mode designer Christian Lacroix, og nu kan man godt mærke den fine franske stil i Desiguals modetøj.

We dress people, not bodies. We create clothes and accesories with a heart. All Desigual. All Singular ;-)"

Her er der blot nogle eksempler af Desigual tøj til mænd:

Herretøj til alle lejligheder | Herremode online

Herretøj er bredt begreb og dækker over en lang række forskellige tøj-produktgrupper. Alt lige fra herre skjorter, blazere og bukser til sokker, t-shirts og boxer shorts hører til og er under herretøj kategori.

Er du en modebevidst mand, der har fingeren på pulsen og ikke siger ja til hvad som helst? Så har vi alt, hvad du behøver i garderoben, for at se godt ud til alle anledninger! Ligegyldigt hvilken stil du har, så kan du på Modemand.dk finde det tøj, som passer til netop din smag. Udvalget er så alsidigt, at du kan blive klædt på til hverdag og arbejde eller til sport eller fest. Du tilbydes alt fra jakker, trøjer, T-shirts, blazere, skjorter, chinos, jeans, hættetrøjer, cardigans og shorts samt meget mere - så du kan mikse og matche præcis, som du har behov for.

Ligesom med alt andet skal dit tøj passe til anledningen. Derfor er det vigtigt, at du som mand både har tøj til job og fritid. Dit valg af tøj kommer helt an på, hvilken anledning det skal bruges til. En mand ansat i banken skal for eksempel ofte være iført jakkesæt og slips på jobbet, men kan sagtens have et mere afslappet look i fritiden. Uanset hvilken tøjstil dit job eller dine fritidsaktiviteter kræver, så finder du det rigtige herretøj, hvor du kan se tøjet fra flere populære webshops på en gang. Opdag herremode online!

Herretøj mode - mode tøj mænd online. Shop/køb forår 2016 herretøj hotteste mode - mød forårsmode 2016 til mænd. Herretøj fra de kendte tøj mærker | Herremode
De mest populære herretøj mode butikker samlet et sted! Shop herretøj online og få dit tøj leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!