Festtøj guide til mænd

11.12.15 Posted in Herretøj mode & tøjstil

Hvordan du klæder dig pænt til julefrokost

Festtøj - festtøj til mænd | Herretøj mode

Ja, det er igen den tid på året, hvor duften af varm gløgg og æbleskiver er i luften, butikkerne bugner med juleting, børn skriver ønskesedler – alt tyder på, at julen kommer snart.

Tidens mange julefrokoster og fester er oplagte anledninger til at købe noget nyt tøj og gå lidt amok med moden i denne søde juletid.
Julefrokost er den sociale situation, hvor alle vil føle sig i ”comfort zone”, snakke med folk uformelt, være afslappet og hygge sig. Men samtidig er julefrokost er en begivenhed, hvor du er sammen ikke kun med dine medarbejdere, men også arbejdsgivere. Derfor kan det godt betale sig at overveje din påklædning grundigt og se så godt ud som muligt til festen.

I det fleste tilfælde kan du vælge til firmafest et tøjsæt, bestående af en sprød skjorte (helst med slips), smarte bukser, en trendy blazer og et par gode sko.

FESTTØJ TIL MÆND - SE STØRSTE UDVALG HER »

Når du vælger tøjet til julefrokost, så tag først og fremmest den tøjstil, som er accepteret i dit firma i betragtning. F.eks., hvis du og dine kollegaer går i jakkesæt til daglig – så lad være med at komme i jeans til julefrokosten (selvom du, måske, føler dig mest tilpas i dem)!

Så alt afhængigt af ”dresscode” på din arbejdsplads kan du vælge én af disse fest-påklædning varianter:

  1. Et ”klassisk look”: et jakkesæt, ensfarvet skjorte med slips og et par fine lædersko.
  2. Mere afslappet look: en blazer, skjorte med eller uden slips, pæne bukser og lædersko.
  3. Uformelt look: en blazer, skjorte med eller uden slips, pæne jeans (i klassisk form, sort eller mørkeblå) og lædersko eller sneakers i klassisk look.
  4. Afslappet look: en sweater / trøje i rolige farver, pæne bukser eller jeans (i klassisk form) og pæne lædersko eller sneakers i klassisk look. 
  • For skjorter - valg helst ensfarvede skjorter uden mønstrer. Hvis du vil se lidt mere festlig ud end du gør til daglig, kan du vælge et uformelt slips i stærke, ”festlige” farver - fx et rødt silkeslips etc. Så holder du stadig dresscode, samtidig med at du ser festlig og anderledes ud. 
  • For bukser – vær påpasselig med jeans - er det tilladt at bære jeans på din arbejdsplads? Hvis ikke, vil der heller ikke være godt at komme i jeans til firmafest. Men hvis jeans er tilladt, kan du vælge jeans bukser i klassisk pasform til festen. 
  • For sko - du skal vælge anderledes end dine daglige sko. Undgå ”sporty” sko og sneakers. Og sørg for dine sko er rene og velplejede! 
  • Du kan også vælge flerfarvede sokker til læderskoene. 

Med alle disse anbefalinger i tankerne, skræddersy dit outfit til netop din situation – og frem for alt skal du sørge for dit tøj passer dig godt. Og hvis du er mere modebevidst, kan du eksperimentere med forskellige mønstre og teksturer. 

DRESSCODE - hvad betyder de forskellige dresscodes?

Når man bliver inviteret til festlige begivenheder, står der ofte en dresscode i invitationen.
Læs, hvad de forskellige herretøj dresscodes betyder.

Dresscode Tøjsæt
Galla Uniform eller et kjolesæt (dette bliver også kaldt kjole og hvidt eller pingvinsæt)
Smoking/Black Tie Smoking
Morning suit Jacket
Mørkt kostume Mørkt jakkesæt
Festligt Frit valg i den pæne tøj/sko afdeling
Ingen dresscode Frit valg i den pæne tøj/sko afdeling

Herretøj til alle lejligheder | Herremode online

Herretøj er bredt begreb og dækker over en lang række forskellige tøj-produktgrupper. Alt lige fra herre skjorter, blazere og bukser til sokker, t-shirts og boxer shorts hører til og er under herretøj kategori.

Er du en modebevidst mand, der har fingeren på pulsen og ikke siger ja til hvad som helst? Så har vi alt, hvad du behøver i garderoben, for at se godt ud til alle anledninger! Ligegyldigt hvilken stil du har, så kan du på Modemand.dk finde det tøj, som passer til netop din smag. Udvalget er så alsidigt, at du kan blive klædt på til hverdag og arbejde eller til sport eller fest. Du tilbydes alt fra jakker, trøjer, T-shirts, blazere, skjorter, chinos, jeans, hættetrøjer, cardigans og shorts samt meget mere - så du kan mikse og matche præcis, som du har behov for.

Ligesom med alt andet skal dit tøj passe til anledningen. Derfor er det vigtigt, at du som mand både har tøj til job og fritid. Dit valg af tøj kommer helt an på, hvilken anledning det skal bruges til. En mand ansat i banken skal for eksempel ofte være iført jakkesæt og slips på jobbet, men kan sagtens have et mere afslappet look i fritiden. Uanset hvilken tøjstil dit job eller dine fritidsaktiviteter kræver, så finder du det rigtige herretøj, hvor du kan se tøjet fra flere populære webshops på en gang. Opdag herremode online!

Herretøj mode - mode tøj mænd online. Shop/køb forår 2016 herretøj hotteste mode - mød forårsmode 2016 til mænd. Herretøj fra de kendte tøj mærker | Herremode
De mest populære herretøj mode butikker samlet et sted! Shop herretøj online og få dit tøj leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!