Hvordan køber man et pænt siddende jakkesæt?

29.11.16 Posted in Herretøj mode & tøjstil

Herre jakkesæt  | Herremode

At gå i et jakkesæt der har de korrekte mål til din krop, betyder ikke blot en stor komfort, men får dig også til at stråle af selvsikkerhed og attitude. Hvis du har et jakkesæt på betyder det normalvis at du vil se ekstra smart ud og gøre et godt indtryk. Det kan være til en jobsamtale, et bryllup eller noget helt tredje. 

Men hvordan ved du om et jakkesæt sidder rigtigt?
Her er nogle praktiske råd til hvordan du finder det rigtige jakkesæt:

Jakkelængde

Længden på jakken er forskellig i forhold til hvilken type jakkesæt du vælger og din individuelle stil. Generelt skal jakken komme ned til den første led på tommelfingeren. Alt for mange mænd går i korte jakker nu, og dette gør, at mænd ser for tunge ud i midten, uproportioneret både foran og bagtil. 
Hvis jakken er for lang - vil du se mindre (lavere) ud i den. Undtagelsen for lange jakker er nogle typer formelle jakkesæt, hvor det er normalt at have lidt længere jakkelængde.

Ærmelængde

Hvis ærmerne på din jakke er for korte eller for lange så de hænger over hænderne, er det ikke den korrekte størrelse. Ved en rigtig størrelse vil jakkens ærme stoppe ca. 1,5 cm under håndleddet. 
Dine jakke-ærmer skal afsløre en halv tomme af skjorte-manchetter. (Derfor er det meget smart at bruge fine manchetknapper til skjorten).

Få 100 kr. rabat på skræddersyet jakkesæt »

Længden på bukser

Den rigtige længde vil være når kanten på bukserne falder omkring din ankel eller toppen af dine sko. Hvis bukserne er for korte, vil det bemærkes med det samme - der vil være udsigt til sokker eller ben. Hvis bukserne er for lange giver det også et mærkeligt udseende og skaber ubehag for dig.

Buksestørrelse ved taljen

Dine bukser skal sidde på din talje (ikke dine hofter) og skal passe godt ved taljen. Hvis du har brug for et bælte for at holde bukserne oppe eller de er for posede, vil det ligne du går i et jakkesæt 2 gange større end du burde. Når bukserne er for stramme, vil du føle ubehag i dem, og der kommer hurtigt mærker i bukserne som vil se meget forkert ud. 
En god huskeregel er, at du skal kunne stikke 2 fingre ned i bukserne - så passer de godt! Hvis du ikke kan det, er bukser for stramme.

Gråt jakkesæt ser altid godt ud

Hvis du skal have kun ét jakkesæt, vælg det i grå farve. Et klassisk gråt jakkesæt kan sammensættes glimrende med alt. Det er altid elegant og ser luksuriøst ud.

PLUS: Hvad skal du se efter FØR du køber et jakkesæt:

  • Når din jakke er knappet, bør du være i stand til at passe en knytnæve mellem dit bryst og stoffet - ikke mere, ikke mindre.
  • Når du køber et jakkesæt online, så se butikkens størrelse-guide, da dimensioner kan variere meget blandt forskellige tøjmærker.
  • Læg mærke til det stof, et jakkesæt fremstillet af. Vælg stoffet efter hvor ofte du vil bære jakkesæt. Den mest alsidige løsning er blødt men holdbart uld.

 Bestil et skræddersyet jakkesæt efter dine mål og få 100 kr. rabat »

Så er der ikke flere undskyldninger for ikke at købe et smart jakkesæt. 

Herretøj til alle lejligheder | Herremode online

Herretøj er bredt begreb og dækker over en lang række forskellige tøj-produktgrupper. Alt lige fra herre skjorter, blazere og bukser til sokker, t-shirts og boxer shorts hører til og er under herretøj kategori.

Er du en modebevidst mand, der har fingeren på pulsen og ikke siger ja til hvad som helst? Så har vi alt, hvad du behøver i garderoben, for at se godt ud til alle anledninger! Ligegyldigt hvilken stil du har, så kan du på Modemand.dk finde det tøj, som passer til netop din smag. Udvalget er så alsidigt, at du kan blive klædt på til hverdag og arbejde eller til sport eller fest. Du tilbydes alt fra jakker, trøjer, T-shirts, blazere, skjorter, chinos, jeans, hættetrøjer, cardigans og shorts samt meget mere - så du kan mikse og matche præcis, som du har behov for.

Ligesom med alt andet skal dit tøj passe til anledningen. Derfor er det vigtigt, at du som mand både har tøj til job og fritid. Dit valg af tøj kommer helt an på, hvilken anledning det skal bruges til. En mand ansat i banken skal for eksempel ofte være iført jakkesæt og slips på jobbet, men kan sagtens have et mere afslappet look i fritiden. Uanset hvilken tøjstil dit job eller dine fritidsaktiviteter kræver, så finder du det rigtige herretøj, hvor du kan se tøjet fra flere populære webshops på en gang. Opdag herremode online!

Herretøj mode - mode tøj mænd online. Shop/køb forår 2016 herretøj hotteste mode - mød forårsmode 2016 til mænd. Herretøj fra de kendte tøj mærker | Herremode
De mest populære herretøj mode butikker samlet et sted! Shop herretøj online og få dit tøj leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!