Lær at vælge skjorter

13.01.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil

HERRESKJORTER GUIDE

Lær at vælge skjorter

Når du tager en frisk, ren skjorte på, der passer perfekt til dig, - føler du at du er bossen.

Når man køber ny skjorte, tænker man først og fremmest på, hvordan den skal bruges. Er det til brug på arbejdet eller til en årlig fest, eller er det til brug i fritiden og weekenderne, når du er sammen med familie og venner. Ydermere er det vigtigt at tænke over, om den nye skjorte skal bæres med slips eller butterfly eller uden nogen af delene. Hvordan skal flipperne være, og skal der bæres manchetter til?
Du kan finde en god skjorte i dit lokale indkøbscenter lige så sikkert som i den mest fantasifulde, dyreste og mest fashionable butik. Du skal bare lære følgende principper.

Bestil en skræddersyet skjorte efter dine mål »

Brug dit hoved - tjek din hals

Nogle fyre køber bare deres skjorter i størrelser S (small), M (mellem), L (large) eller XL (x-lange). Ikke underligt, at disse skjorter ikke altid passer godt. Vi mænd kan jo ikke kun deles op i 4 typer! Du skal kende din hals-størrelse og armslængde - disse tal er nøglen til at se bedre ud i din skjorte. Hvis din krave sidder løst på halsen, eller er så stram, at du bliver rød i ansigtet – slip af med den skjorte! Tag et målebånd og mål din halsomkreds.

1-Finger regel: 
- Sørg for, at du kan placere 1 finger mellem halsbåndet og halsen. Hvis der er plads til 2 fingre - er kraven for stor.

Ikke alle skjorter slanker

Du ser dem overalt – mænd iført i ballonskjorter, så store, at man kunne skjule en rygsæk under dem. Derfor næste regel: Ligegyldigt hvad din form er, så køb en skjorte, der passer netop til din torso. Bølgende stof-folder skjuler ikke, men forstærker kun dine tunge former (hvis du er en stor dreng).

Når du er i butikken, så bed om en slim-fit skjorte. De fleste varehuse har dem, endda i mange varianter. Men husk, at én slim-fit etiket er forskellig fra den anden. For eksempel, vil en Lacoste slim-fit skjorte være større end en tilsvarende skjorte fra top-designers som Dolce & Gabbana eller Dsquared2. 

Shop rigtigt

Endnu et par ting, du skal være opmærksom på, når du køber skjorter:
- Skjortens skuldersømme skal kramme dine egne skuldre, dvs., at skuldersømmen skal sidde lige "på skulderen", og ikke et stykke nede på overarmen.
- Sørg for, at skjortens ærmer ikke er for lange eller for korte – i en knappet tilstand bør skjortens manchetter kun lige nå dine håndled.  

Herretøj til alle lejligheder | Herremode online

Herretøj er bredt begreb og dækker over en lang række forskellige tøj-produktgrupper. Alt lige fra herre skjorter, blazere og bukser til sokker, t-shirts og boxer shorts hører til og er under herretøj kategori.

Er du en modebevidst mand, der har fingeren på pulsen og ikke siger ja til hvad som helst? Så har vi alt, hvad du behøver i garderoben, for at se godt ud til alle anledninger! Ligegyldigt hvilken stil du har, så kan du på Modemand.dk finde det tøj, som passer til netop din smag. Udvalget er så alsidigt, at du kan blive klædt på til hverdag og arbejde eller til sport eller fest. Du tilbydes alt fra jakker, trøjer, T-shirts, blazere, skjorter, chinos, jeans, hættetrøjer, cardigans og shorts samt meget mere - så du kan mikse og matche præcis, som du har behov for.

Ligesom med alt andet skal dit tøj passe til anledningen. Derfor er det vigtigt, at du som mand både har tøj til job og fritid. Dit valg af tøj kommer helt an på, hvilken anledning det skal bruges til. En mand ansat i banken skal for eksempel ofte være iført jakkesæt og slips på jobbet, men kan sagtens have et mere afslappet look i fritiden. Uanset hvilken tøjstil dit job eller dine fritidsaktiviteter kræver, så finder du det rigtige herretøj, hvor du kan se tøjet fra flere populære webshops på en gang. Opdag herremode online!

Herretøj mode - mode tøj mænd online. Shop/køb forår 2016 herretøj hotteste mode - mød forårsmode 2016 til mænd. Herretøj fra de kendte tøj mærker | Herremode
De mest populære herretøj mode butikker samlet et sted! Shop herretøj online og få dit tøj leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!