Skræddersyet herretøj

25.11.16 Posted in Herretøj mode & tøjstil

Tøj på bestilling skræddersyet herretøj

Der kan være flere grunde til, man vælger at bestille tøj efter sine personlige mål. Når du bestiller skræddersyet tøj, får du garanteret tøj, der sidder perfekt, uanset hvordan du er bygget.
Skræddersyet tøj kan gøre meget for dit udseende - det kan fremhæve dine gode sider og skjule det, du måske ikke er så glad for. Hermed kan du for eksempel gøre din krop slankere og højere visuelt, eller give din figur balance og fylde.

Bestil skræddersyede skjorter, jakkesæt, jakker og bukser til mænd hos Tailor Store og får tøj, der passer netop dig helt perfekt. Hos Tailor Store har du desuden mulighed for at vælge netop den model, det stof og de designmæssige detaljer, der klæder din kropstype bedst.

Garantereret perfekt pasform

SKRÆDDERSYET TØJ mændTailor Store garanterer, at du bliver helt tilfreds med pasformen på dit skræddersyede tøj. Tøjet er syet i henhold til de målinger du indgiver. Hvis du følger vejledningen omhyggeligt vil tøjet passe perfekt.

Den klassiske herremode udvikler sig i et helt andet og langsommere tempo end resten af moden. Det betyder, at de primære looks indenfor jakkesæt, der er fremme nu, også vil være på mode i de kommende år. Det kan derfor godt betale sig at investere i jakkesæt af gode materialer og ordentligt håndværk, som man kan få glæde af i årevis.

Det helt rigtige jakkesæt er klassisk og maskulint i et snit, der fremhæver V-faconen med brede skuldre og slank talje. Jakkesættet skal være velsiddende; hverken meget tætsiddende a la skinny-boy-looket eller boksformet, men en klædelig mellemting, der følger kroppen og fremhæver taljen.
 Bestil et skræddersyet jakkesæt efter dine mål og få 100 kr. rabat »

Stort udvalg i metervarer

Det klassiske herretøj syes i klassiske metervarer. Først og fremmest ses traditionelle uld-metervarer, der er ensfarvede, ternede eller stribede.

Det er let at bestille tøj syet efter dine egne mål hos Tailor Store. Du ledes automatisk gennem hele bestillingen på butikkens hjemmeside

Skræddersyet tøj mænd bestil herretøj

Herretøj til alle lejligheder | Herremode online

Herretøj er bredt begreb og dækker over en lang række forskellige tøj-produktgrupper. Alt lige fra herre skjorter, blazere og bukser til sokker, t-shirts og boxer shorts hører til og er under herretøj kategori.

Er du en modebevidst mand, der har fingeren på pulsen og ikke siger ja til hvad som helst? Så har vi alt, hvad du behøver i garderoben, for at se godt ud til alle anledninger! Ligegyldigt hvilken stil du har, så kan du på Modemand.dk finde det tøj, som passer til netop din smag. Udvalget er så alsidigt, at du kan blive klædt på til hverdag og arbejde eller til sport eller fest. Du tilbydes alt fra jakker, trøjer, T-shirts, blazere, skjorter, chinos, jeans, hættetrøjer, cardigans og shorts samt meget mere - så du kan mikse og matche præcis, som du har behov for.

Ligesom med alt andet skal dit tøj passe til anledningen. Derfor er det vigtigt, at du som mand både har tøj til job og fritid. Dit valg af tøj kommer helt an på, hvilken anledning det skal bruges til. En mand ansat i banken skal for eksempel ofte være iført jakkesæt og slips på jobbet, men kan sagtens have et mere afslappet look i fritiden. Uanset hvilken tøjstil dit job eller dine fritidsaktiviteter kræver, så finder du det rigtige herretøj, hvor du kan se tøjet fra flere populære webshops på en gang. Opdag herremode online!

Herretøj mode - mode tøj mænd online. Shop/køb forår 2016 herretøj hotteste mode - mød forårsmode 2016 til mænd. Herretøj fra de kendte tøj mærker | Herremode
De mest populære herretøj mode butikker samlet et sted! Shop herretøj online og få dit tøj leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!