Smoking (tuxedo) - festtøj til mænd

16.04.16 Posted in Herretøj mode & tøjstil

Smoking/tuxedo - festtøj til mænd | Herretøj mode

Der kan findes mange gode anledninger til, at man skal trække festtøjet frem. Men hvad er det nu lige, du bør dukke op i til de store fester som bryllup eller nytårsfest? For mændene er svaret simpelt: en smoking.
Smoking (am. tuxedo, eng. dinner jacket ell. black tie pga. den sorte butterfly) er et jakkesæt, som bruges af mænd i forbindelse med fester efter kl. 18.

Smokingen stammer fra slutningen af 1800-tallet. Amerikanerne fejrede hundredeårsjubilæum for deres tuxedo i 1986, men Henry Poole i Savile Row, Londons legendariske skræddergade, "made a short smoking jacket for the Prince of Wales as early as 1865". Den engelske mode blev efterlignet af James Potter fra Tuxedo Park i New York: han fik syet en jakke hos Poole og tog den med hjem til USA – heraf den amerikanske betegnelse tuxedo.

Den klassiske smoking er som regel sort og har blanke revers i satin eller silke. Den kan være enkelt- eller dobbeltradet.
Hvid skjorte er et must til smoking. Og så skal en fin butterfly også frem fra gemmerne!

 Bestil et skræddersyet jakkesæt efter dine mål og få 100 kr. rabat »

Har du ikke en smoking? Her finder du den:

DRESSCODE - hvad betyder de forskellige dresscodes?

Når man bliver inviteret til festlige begivenheder, står der ofte en dresscode i invitationen.
Læs, hvad de forskellige herretøj dresscodes betyder.

Dresscode Tøjsæt
Galla Uniform eller et kjolesæt (dette bliver også kaldt kjole og hvidt eller pingvinsæt)
Smoking/Black Tie Smoking
Morning suit Jacket
Mørkt kostume Mørkt jakkesæt
Festligt Frit valg i den pæne tøj/sko afdeling
Ingen dresscode Frit valg i den pæne tøj/sko afdeling

Herretøj til alle lejligheder | Herremode online

Herretøj er bredt begreb og dækker over en lang række forskellige tøj-produktgrupper. Alt lige fra herre skjorter, blazere og bukser til sokker, t-shirts og boxer shorts hører til og er under herretøj kategori.

Er du en modebevidst mand, der har fingeren på pulsen og ikke siger ja til hvad som helst? Så har vi alt, hvad du behøver i garderoben, for at se godt ud til alle anledninger! Ligegyldigt hvilken stil du har, så kan du på Modemand.dk finde det tøj, som passer til netop din smag. Udvalget er så alsidigt, at du kan blive klædt på til hverdag og arbejde eller til sport eller fest. Du tilbydes alt fra jakker, trøjer, T-shirts, blazere, skjorter, chinos, jeans, hættetrøjer, cardigans og shorts samt meget mere - så du kan mikse og matche præcis, som du har behov for.

Ligesom med alt andet skal dit tøj passe til anledningen. Derfor er det vigtigt, at du som mand både har tøj til job og fritid. Dit valg af tøj kommer helt an på, hvilken anledning det skal bruges til. En mand ansat i banken skal for eksempel ofte være iført jakkesæt og slips på jobbet, men kan sagtens have et mere afslappet look i fritiden. Uanset hvilken tøjstil dit job eller dine fritidsaktiviteter kræver, så finder du det rigtige herretøj, hvor du kan se tøjet fra flere populære webshops på en gang. Opdag herremode online!

Herretøj mode - mode tøj mænd online. Shop/køb forår 2016 herretøj hotteste mode - mød forårsmode 2016 til mænd. Herretøj fra de kendte tøj mærker | Herremode
De mest populære herretøj mode butikker samlet et sted! Shop herretøj online og få dit tøj leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!