Dampende hot nyhed til mands garderobe

18.01.16 Posted in Herretøj mode & tøjstil

Strygning af skjorter har aldrig været nemmere!

Philips stofdamper Steam & Go til den travle mands garderobe

Nu lancerer Philips en meget praktisk håndholdt stofdamper Steam & Go - en dampende hot nyhed til den travle mands garderobe. Stofdamperen sørger let og hurtigt for, at dine skjorter er fri for krøller og klar til brug på få minutter, så du undgår at finde strygebræt og strygejern frem for foldernes skyld. Og så er den tilmed lille og handy og passer perfekt i kufferten eller tasken - perfekt til at have med på farten!

Sidst men ikke mindst sørger stofdamper Steam & Go for at fjerne både cigaret-, mad- og kropslugte samt 99,9 % af de bakterier, der sidder i tøjet, via den kraftfulde damp.

  • Den håndholdte stofdamper er let og behagelig at bruge takket være det ergonomiske og kompakte design. Bare tryk på udløseren - elektrisk pumpe giver kontinuerlig damp til nem og hurtig fjernelse af folder.
  • Damperen er klar til brug på få sekunder.
  • Brug børsten tilbehør med tykkere tøj som frakker til bedre damp penetration og en glattere finish.
  • Ved at bruge damperen du behøver ikke en strygebrætter længere, hvilket gør strygning problemfri.
  • Aftagelig vandtank for lettere påfyldning.
  • Damperen er sikker at bruge på alt tøj. Det er en fantastisk løsning selv for sarte stoffer som silke.

Køb online Philips stofdamper Steam & Go

Herretøj til alle lejligheder | Herremode online

Herretøj er bredt begreb og dækker over en lang række forskellige tøj-produktgrupper. Alt lige fra herre skjorter, blazere og bukser til sokker, t-shirts og boxer shorts hører til og er under herretøj kategori.

Er du en modebevidst mand, der har fingeren på pulsen og ikke siger ja til hvad som helst? Så har vi alt, hvad du behøver i garderoben, for at se godt ud til alle anledninger! Ligegyldigt hvilken stil du har, så kan du på Modemand.dk finde det tøj, som passer til netop din smag. Udvalget er så alsidigt, at du kan blive klædt på til hverdag og arbejde eller til sport eller fest. Du tilbydes alt fra jakker, trøjer, T-shirts, blazere, skjorter, chinos, jeans, hættetrøjer, cardigans og shorts samt meget mere - så du kan mikse og matche præcis, som du har behov for.

Ligesom med alt andet skal dit tøj passe til anledningen. Derfor er det vigtigt, at du som mand både har tøj til job og fritid. Dit valg af tøj kommer helt an på, hvilken anledning det skal bruges til. En mand ansat i banken skal for eksempel ofte være iført jakkesæt og slips på jobbet, men kan sagtens have et mere afslappet look i fritiden. Uanset hvilken tøjstil dit job eller dine fritidsaktiviteter kræver, så finder du det rigtige herretøj, hvor du kan se tøjet fra flere populære webshops på en gang. Opdag herremode online!

Herretøj mode - mode tøj mænd online. Shop/køb forår 2016 herretøj hotteste mode - mød forårsmode 2016 til mænd. Herretøj fra de kendte tøj mærker | Herremode
De mest populære herretøj mode butikker samlet et sted! Shop herretøj online og få dit tøj leveret lige til døren!

Mode for mænd - opdag herremode online. Modemand.dk tilbyder den nemmeste herre shopping!
Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 15.000 varer fra populære online butikker - samlet ét sted! På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt den største sortiment af mode tøj, sko og trendy herre tilbehør fra kendte mærker - produkt sortiment samt priser opdateres hver dag. Herretøj, herresko, mode accessories til mænd - shop nemt med Modemands guide!