Herremode & Stil | Modeblog

Mode til mænd guide - opdag herremode, få inspiration og tips online

Herresmykker med ægte sten

21.07.17 Posted in Accessories & herresmykker

Herresmykker med ægte sten

Herresmykker er blevet så populære, at de snart har overhalet smykker til kvinder! De rigtige herresmykker giver flere points til dit image, understreger din personlighed og øger din selvtillid. Derfor bruger rigtige mænd meget tid på at vælge de helt rigtige smykker.

Den seneste herresmykker trend er smykker med ægte sten. Fordi smykker til mænd skal ikke være bare fede, men også have mening.
Stensmykker er et godt eksempel på herresmykker med mening. Man har udnyttet stenenes healende egenskaber i tusinde år. Sten har ofte været brugt som talisman eller symbol på held, lykke og godt helbred.

Hvad er forskellen på herredufte?

20.07.17 Posted in Herrefrisurer & grooming

Herredufte | Aftershave, Eau de Cologne, Eau de Toilette, Eau de Parfum

Mands aftershave, Eau de Cologne, Eau de Toilette, Eau de Parfum - for rigtig mange fyre er det stadig uklart, hvad disse ord egentlig betyder...

Dufte er ikke bare dufte! De kommer under mange komplicerede franske navne, og hvad er egentlig forskellen på en eau de parfum, eau de toilette og en aftershave? Det handler selvfølgelig om prisen, men ikke bare den - der er nemlig også betydelige forskelle i intensitet, holdbarhed og den måde, du bedst bruger duften. Læs om forskellen mellem diverse dufte-kategorier, så du kan bedre navigere i verden af dufte til mænd.

Jeans & Guinness Book of Records

29.05.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil

Levis 501 jeans til mænd

Et par jeans med mere end hundrede års historie - den populære model Levi’s 501 blev solgt via online auktion til en mand fra Japan for 60.000 USD. Som resultat har disse jeans automatisk fået status som alle tiders dyreste jeans og kom til Guinness Book of Records.

Levis 501 jeans er en klassiker blandt mange jeans-mærker. Den klassiske lige facon, knapper, som erstatter lynlås, fem lommer og Levi’s mærkenitter – disse jeans har altid været populære, fordi de sidder perfekt på kroppen.

[12 3  >>  

Mode til mænd - herremode - modeblog mænd | Herretøj mode

Hvorfor følger vi moden? Fordi vi har behov for forandring! Vi køber modetøj, sko, trendy smykker og accessories for at understrege vores individualitet, stil og image. Og så er vi på jagt efter den dejlige følelse af forandring og fornyelse, der giver os stilrent påklædning…
Læs herremode blog Modemand.dk, opdag mode for mænd, bliv inspireret og skab DIN personlige stil!
Modemand.dk tilbyder mænd den nemmeste online shopping. Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 50.000 "herre" varer fra populære online butikker samlet ét sted!
På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt det største udvalg af modetøj, sko og trendy herre accessories fra kendte herretøj mærker - varesortiment & priser opdateres daglig.
Herretøj & herremode - trendy herretøj mode online. Se og køb herremode tøj 2016 herretøj hotteste mode - shop modetøj til mænd.