Herremode & Stil | Modeblog

Mode til mænd guide - opdag herremode, få inspiration og tips online

Bomberjakke er den hotteste overgangsjakke

09.03.17 Posted in Herretøj mode & tøjstil

Bomber jacket comeback

Bomberjakke (bomber jacket) til mænd | Herretøj mode

Nu er det tid til at investere i en overgangsjakke, og overtøjet til mænd som regerer dette efterår er bomberjakken (bomber jacket). Den klassiske bomberjakke er perfekt til efteråret – tidløs trendy og praktisk. Nyt i denne sæson er at vi ser den i grovere materialer som uld og med pelskrave. Favoritfarverne lige nu er vinrød og olivengrøn.
Herunder kan du se flere forskellige varianter og prisklasser af fede bomberjakker til mænd.

Hvordan køber man et pænt siddende jakkesæt?

29.11.16 Posted in Herretøj mode & tøjstil

Herre jakkesæt  | Mode mænd

At gå i et jakkesæt der har de korrekte mål til din krop, betyder ikke blot en stor komfort, men får dig også til at stråle af selvsikkerhed og attitude. Hvis du har et jakkesæt på betyder det normalvis at du vil se ekstra smart ud og gøre et godt indtryk. Det kan være til en jobsamtale, et bryllup eller noget helt tredje. 

Men hvordan ved du om et jakkesæt sidder rigtigt?
Her er nogle praktiske råd til hvordan du finder det rigtige jakkesæt:

Jakkelængde

Længden på jakken er forskellig i forhold til hvilken type jakkesæt du vælger og din individuelle stil. Generelt skal jakken komme ned til den første led på tommelfingeren. Alt for mange mænd går i korte jakker nu, og dette gør, at mænd ser for tunge ud i midten, uproportioneret både foran og bagtil. 
Hvis jakken er for lang - vil du se mindre (lavere) ud i den. Undtagelsen for lange jakker er nogle typer formelle jakkesæt, hvor det er normalt at have lidt længere jakkelængde.

Støvletter - perfekt overgangssko

18.11.16 Posted in Herresko mode guide

Støvletter (ankelstøvler) til mænd - men's ankle boots | Herremode

Herre støvletter (ankelstøvler) er et must-have for danske overgangs sæsoner som forår og efterår. Smarte ankelstøvler er én af sæsonens hotteste herremode trends.
Støvletter er betegnelsen for en kort støvle, som højest går til anklen. Dette gør støvletter ideale som en god overgangstøvle, hvor sommerskoen er for lav og kold, og vinterstøvlen er for høj og varm.

Du kan finde herre støvletter i mange forskellige modeller, farver og stilarter - fra stilrene og elegante støvletter, der passer perfekt til elegante outfits til nogle mere ”trashy” støvletter, der giver et råt look. Støvletterne giver dig komfort, et top moderne look og kan kombineres med stort set alt slags tøj.

<<  1 [23  >>  

Mode til mænd - herremode - modeblog mænd | Herretøj mode

Hvorfor følger vi moden? Fordi vi har behov for forandring! Vi køber modetøj, sko, trendy smykker og accessories for at understrege vores individualitet, stil og image. Og så er vi på jagt efter den dejlige følelse af forandring og fornyelse, der giver os stilrent påklædning…
Læs herremode blog Modemand.dk, opdag mode for mænd, bliv inspireret og skab DIN personlige stil!
Modemand.dk tilbyder mænd den nemmeste online shopping. Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 50.000 "herre" varer fra populære online butikker samlet ét sted!
På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt det største udvalg af modetøj, sko og trendy herre accessories fra kendte herretøj mærker - varesortiment & priser opdateres daglig.
Herretøj & herremode - trendy herretøj mode online. Se og køb herremode tøj 2016 herretøj hotteste mode - shop modetøj til mænd.