Herresmykker køb fede smykker til mænd

Hvad er forskellen på herredufte?

Hvad er forskellen på herredufte?

Mands aftershave, Eau de Cologne, Eau de Toilette, Eau de Parfum - for rigtig mange fyre er det stadig uklart, hvad disse ord egentlig betyder...

Dufte er ikke bare dufte! De kommer under mange komplicerede franske navne, og hvad er egentlig forskellen på en eau de parfum, eau de toilette og en aftershave? Det handler selvfølgelig om prisen, men ikke bare den - der er nemlig også betydelige forskelle i intensitet, holdbarhed og den måde, du bedst bruger duften. Læs om forskellen mellem diverse dufte-kategorier, så du kan bedre navigere i verden af dufte til mænd.

Aftershave

Aftershave har en lavere duftkoncentration end eau de toilette, så den dufter ikke lige så længe i løbet af dagen, desuden skal man påføre aftershaven efter barbering for at trække porerne sammen.
Aftershaves, som normalt indeholder 1% til 4% parfume olie er meget populær blandt mænd (måske fordi selve ordet "aftershave"er blevet så indgroet i den mandlige bevidsthed).
Den lave koncentration af parfume olie gør aftershaves ideelle til fyre, der er lidt genert over at bære en duft. Aftershave-dufte er ikke overvældende og holder ikke længe.

Eau de Cologne

Eau de Cologne var oprindelig en særlig duft, som Napoleon gjorde mægtigt populær.
En sand cologne har omkring 3% til 7% parfume olie og vil kun holde lidt længere end en aftershave. De fleste cologne har en frisk og sommeragtig duft, ideel til varmere klimaer, hvor man normalt ikke ønsker at bruge de "tunge" dufte. Moderne marketing bruger ofte udtrykket "cologne", når det rent faktisk "eau de toilette". Med lidt øvelse vil din kende forskel mellem de to.

Eau de Toilette

Eau de Toilette (forkortet EDT) er den mest populære duft koncentration for mænd. En eau de toilette indeholder 7% til 14% parfume olie og har god udholdenhed. Lang de fleste herredufte på markedet vil falde ind under denne kategori. 80% af Eau de Toilette fordamper i løbet af bare 3 timer! Så du skal altså ikke investere i denne form for duft, hvis du har brug for en duft, der holder hele dagen - køb Eau de Toilette hvis vil skabe et mere afdæmpet indtryk.
Eau de toilette sprayer man på halsen og kroppen.

Eau de Parfum

Eau de Parfum er en af de mest populære former for dufte, fordi den er relativt holdbar og ikke alt for dyr. Den indeholder en heftig 15% til 22% parfume olie i en opløsning af vand og alkohol. Denne "renere" koncentration parfume olie afspejles normalt i en højere pris.
Omkring 70% af en eau de parfum'en bliver tabt efter nogle timer, mens de resterende 30% holder i et døgns tid.
Hvis du ønsker din personlige duft bliver bemærket - Eau de Parfum er et sikkert valg.
Jo stærkere den er, desto mindre behøver man applicere.

Hvor skal man opbevare dufte?

Det bedste er at have dem i er mørkt sted ved stuetemperatur. Absolut ikke have den stående på toiletskabet, der er det for varmt og lyst! Og du behøver ikke have den i køleskabet.

Tags: dufte til mænd, herreparfume, herredufte

Mode til mænd - herremode - modeblog mænd | Herretøj mode

Hvorfor følger vi moden? Fordi vi har behov for forandring! Vi køber modetøj, sko, trendy smykker og accessories for at understrege vores individualitet, stil og image. Og så er vi på jagt efter den dejlige følelse af forandring og fornyelse, der giver os stilrent påklædning…
Læs herremode blog Modemand.dk, opdag mode for mænd, bliv inspireret og skab DIN personlige stil!
Modemand.dk tilbyder mænd den nemmeste online shopping. Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 50.000 "herre" varer fra populære online butikker samlet ét sted!
På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt det største udvalg af modetøj, sko og trendy herre accessories fra kendte herretøj mærker - varesortiment & priser opdateres daglig.
Herretøj & herremode - trendy herretøj mode online. Se og køb herremode tøj 2016 herretøj hotteste mode - shop modetøj til mænd.