Herresmykker køb fede smykker til mænd

Levis Jeans & Guinness Book of Records

Levis herre jeans & Guinness Book of Records

Et par jeans med mere end hundrede års historie - den populære model Levi’s 501 blev solgt via online auktion til en mand fra Japan for 60.000 USD. Som resultat har disse jeans automatisk fået status som alle tiders dyreste jeans og kom til Guinness Book of Records.

Levis 501 jeans er en klassiker blandt mange jeans-mærker. Den klassiske lige facon, knapper, som erstatter lynlås, fem lommer og Levi’s mærkenitter – disse jeans har altid været populære, fordi de sidder perfekt på kroppen.

Jeans, jeans Levi's | HerretøjJeans’ historie begyndte allerede i 1853, når et skib fra Kentucky ankom til San Francisco havn. Levi Strauss, som dengang var en ung og initiativrig købmand, bragte en stor mængde af lærred (kanvas) og diverse tilbehør til Amerika. Tilbehøret blev hurtigt udsolgt, men det kraftige bomuld-lærred vækkede ingen interesse hos kunderne… Så besluttede Levy at bruge det stærke og tætte stof til at producere arbejdstøj til mænd. Funktionelle bukser og overalls blev solgt med succes og tøjet blev hurtigt populært bland folk.

Lige fra starten blev jeans kun kendt som arbejdstøj. Med tiden begyndte man at producere jeans-tøj i forskellige faconer og farvenuancer: denim bukser, shorts og nederdele, skjorter, frakker og jakker, cardigans, bælter, sko og støvler. Man kan sige, at jeans er det mest demokratiske tøj, der er for folk i alle aldre, status og for begge køn.

I dag kan man købe Levi’s 501 jeans i mange varianter i Levis's pecialbutikker eller bestille dem online. 

Mode til mænd - herremode - modeblog mænd | Herretøj mode

Hvorfor følger vi moden? Fordi vi har behov for forandring! Vi køber modetøj, sko, trendy smykker og accessories for at understrege vores individualitet, stil og image. Og så er vi på jagt efter den dejlige følelse af forandring og fornyelse, der giver os stilrent påklædning…
Læs herremode blog Modemand.dk, opdag mode for mænd, bliv inspireret og skab DIN personlige stil!
Modemand.dk tilbyder mænd den nemmeste online shopping. Herretøj, herresko, accessories og smykker til mænd, grooming- og personlig pleje produkter, herre parfumer og dufte - i alt mere end 50.000 "herre" varer fra populære online butikker samlet ét sted!
På Modemand.dk finder du bedste tilbud samt det største udvalg af modetøj, sko og trendy herre accessories fra kendte herretøj mærker - varesortiment & priser opdateres daglig.
Herretøj & herremode - trendy herretøj mode online. Se og køb herremode tøj 2016 herretøj hotteste mode - shop modetøj til mænd.